Découvrez votre prochain livre audio préféré

Devenez membre dès aujourd'hui et écoutez gratuitement pendant 30 jours
The Julian Chapter: A Wonder Story

The Julian Chapter: A Wonder Story

Écrit par R. J. Palacio

Raconté par Michael Chamberlain


The Julian Chapter: A Wonder Story

Écrit par R. J. Palacio

Raconté par Michael Chamberlain

évaluations:
4.5/5 (32 évaluations)
Longueur:
2 heures
Sortie:
May 13, 2014
ISBN:
9781491524060
Format:
Livre audio

Description

Over 1 million people have listened to and loved Wonder. Now listeners will have a chance to hear from the one of the book's most controversial characters-Julian.

Sortie:
May 13, 2014
ISBN:
9781491524060
Format:
Livre audio


À propos de l'auteur

R.J. Palacio viu a Nova York amb el seu marit, dos fills i dos gossos. Durant més de vint anys va treballar de directora artística i dissenyadora gràfica. Es dedicava a dissenyar cobertes per a altres, esperant el moment idoni per començar a escriure la seva primera novel·la. Però un dia, fa uns quants anys, una trobada fortuïta amb una nena molt especial davant d#una gelateria li va fer veure que per fi havia arribat el moment de posar-se a escriure Wonder, la seva primera novel·la i un superèxit mundial. Després s#hi afegirien El capítol del Julian #on ens explica la mateixa història des del punt de vista del nen maltractador#, La llibreta del professor Browne, Plutó #on el narrador és el Christopher, l#amic de tota la vida de l#Auggie# i, finalment, Charlotte, una visió més femenina de com és la vida a secundària.

Lié à The Julian Chapter

Livres audio associé

Avis

Ce que les gens pensent de The Julian Chapter

4.5
32 évaluations / 2 Avis
Qu'avez-vous pensé ?
Évaluation : 0 sur 5 étoiles

Avis des lecteurs

  • (5/5)
    I loved this book because there was a lot of kindness that was shown to Grammar.I love books with kindness.I am hoping for more books about kindness written by RJ Palacio
  • (5/5)
    The story line is great. Julian changes a lot throughout the story, and I feel that you can really relate to him. He goes though many different emotions in a very realistic way. I really liked this book. And the audiobook reader had a pretty great French accent as well!
    This is a book that everyone should read. I think it was just as great as Wonder honestly!! Please read this.?