Vous êtes sur la page 1sur 2

2013.01.16.

Csbts Akadmia - Ahol a TE sikered szmt

Szeretnl egy olyan trskeres adatlapot, amivel gyerekjtk lesz begyjtened a randikat? Trning, fotzs s randigenerl adatlap kszts - garancival!

Ha sikeres akarsz lenni az online trskeressben a belp az, hogy hasonl kpeid legyenek, mint nekem... s ha eljssz szombaton, nemcsak ilyen kpeid lesznek, hanem egy teljesen profi adatlapod mell.

2013. janur 19-n egy rendhagy trninget fogok tartani. A trning utn rendelkezni fogsz: 1. Nylcsorgats kpekkel 2. Lehengerl bemutatkozssal 3. Frfias elvrsokkal a n fel vagyis:

Egy olyan "randigenerl" adatlapod lesz, ahol a NK fognak megkeresni s rdrni.

Miutn megcsinltam Nndinak a portflit, beindult a randiszezonja (ha vgignzted a videt, ott bemutattam)

A tanfolyam tematikja:
Kt trskeres oldalon bemutatom azokat a finom trkkket s teendket, amiket vgigcsinlva (trning utn mr lni fog az adatlapod) az elkvetkezend pr vben nem lesz gondod azzal, hogyan keltsd fel interneten a nk figyelmt s rdekldst.

csabitasakademia.com/internetes-ismerkedes-jan/

1/4

2013.01.16.

Csbts Akadmia - Ahol a TE sikered szmt

Ezenkvl tvesszk a levelezs menett, a chatels minden fortlyt, a randi elksztst s magt a randit (hova menjetek, hogyan viselkedj, mirl beszljetek, hogyan hzd az agyt, hogyan teszteld, milyen eszkzkkel rheted el hogy elkezdjen vonzdni hozzd, stb..). Trning utn egyeztetnk fotzsra idpontot s ksztnk neked egy TRSKERESRE optimalizlt portflit. Mg a kpek elksztse eltt tbeszljk, milyen adatlapot szeretnl, ill. pontosan milyen a nidelod. Utna kzsen megtervezzk, hogy milyen egynisget tkrzzn az adatlapod, majd tisztzzuk a fotzs helyszneit. A fotzs sorn kszlnek elegns s sportos kpek is, hogy milyen ltzket szksges hoznod, termszetesen elzetesen leegyeztetjk. A lnyeg, hogy vgre olyan adatlapod lesz, hogy neked szinte semmit sem kell tenned, a nk fognak rd rni vagy flrtt kezdemnyeznek veled! ... s ha egy n r rd, akkor nyert gyed van! Ha rm bzod portflid, akkor arra kszlj, hogy beindul a randiszezon, nem sok nyugtod lesz! Viszont az n munkmnak ra van. ltalban egy trskeres portfli fotzst 30000 Ft-rt vllalok retuslssal egytt, egy-egy napos trskeres trning pedig 20000 Ft-ba kerl, egy szemlyreszabott adatlapot pedig 10000 Ft-rt ksztek el. Ez nagyjbl 60000 Forintba kerlne. Mindezt most nem flron, hanem harmad ron megkapod, mindssze 20000 Forintrt!

Trning idpont:
2013. janur 19. szombat, 09-17h-ig Fotzs: egyni idpontegyeztets szerint

Az albbi tanfolyam csomagok kzl vlaszthatsz:


Standard jegy 8 rs Internetes Ismerkeds trning Szemlyreszabott adatlap - a fotk utn ez a legfontosabb Levelezs sablonok - vagyis hogyan levelezz s hogyan
csabitasakademia.com/internetes-ismerkedes-jan/ 2/4

VIP jegy