Vous êtes sur la page 1sur 1

vizesi veya ticari faaliyetler iin vize

1. mzalanm pasaport, pasaport vize bitim tarihinden itibaren 3 ay daha


geerli olmaldr + 1 adet pasaport fotokopisi - resimli, damgal sayfalarn ve vizelerin fotokopisi. Havaalanlarndaki optik vize okuyucularn ileyii gerei, talep edilen vizenin gerektiinde yaptrlabilmesi iin, pasaportunuzda en az 1 sayfann arkal nl bo olmasna dikkat ediniz. 2. Eer bavuru sahibi Trk vatanda deilse, Trkiyeye dnten sonra 3 ay daha geerli olacak ikametgh izni + arkal nl bir fotokopisi gereklidir. 3. ki adet vize bavuru formu + 3 adet vesikalk fotoraf. Fotoraflarn arkasna adnz ve soyadnz yaznz, bavuru formlarnn her birine birer adet yaptrnz. 4. Belikadan kar firmadan antetli kda hazrlanm davet mektubu asl. 5. Trkiyedeki irketten antetli kda Belika resmi dillerinden birisinde veya ngilizce olarak yazlm vize bavuru yazs. (bavuru sahibinin kurum ii grevi, sre ve gereke bildirilecek). 6. Trkiyedeki irketin ticaret odas kayd 7. Vergi levhas fotokopisi. 8. Trkiyedeki irketin genel mali durum kantlar. 9. Bavuru sahibinin sigortal ie giri bildirgesi. 10. Bavuru sahibinin 3 aylk maa bordrosu. 11. Belika irketi ile yaplan daha nceki ticari balantlarn kant. 12. Belikadan otel rezervasyonu. 13. Seyahat sigortas. 14. Gidi dn uak bileti rezervasyonu. 15. Tm dosyann bir fotokopisi (evraklar yukarda sralanma ekline gre dzenlenmi olmaldr). 16. VAC + vize creti. Bu liste kesin deildir. ahsi grme sonras veya dosyanzn incelenmesi sonrasnda ek evraklar talep edilebilir.