Vous êtes sur la page 1sur 5

Proiect Comenius Multilateral

Landscape as a mirror
2012-2014

In martie 2013 a avut loc cea de a treia intalnire in Ilsenburg, Germania.

La aceasta intalnire au participat 23 de elevi si 16 profesori din toate tarile partenere. Romania a fost reprezentata de Liceul Tehnologic Constantin Brancusi Braila prin prof. Carmen Lidia Nistor, prof. Diana Beciu, prof. Stefan Stoica si elevii: Iulian Adrian Margarit, Bogdan Stefan Gheorghe si Rafaela Barbu.

Programul reuniunii a cuprins: prezentarea tarii, a orasului si a scolii de provenienta, alegerea logo-ului proiectului, realizarea unui calendar al proiectului cu poze din fiecare tara/ oras implicat in proiect, un spectacol artistic oferit de organizatori, prezentari power point cu temele Viata in peisajul nostru si Sustenabilitatea mediului inconjurator, sarbatorirea zilei Comenius, si vizite de documentare.

La aceasta intalnire a fost ales logo-ul proiectului. Elevii participanti au prezentat logo-ul realizat de ei si s- a decis prin vot care este cel mai potrivit temei proiectului, respectiv peisajul ca oglinda.

Atelierele de lucru organizate au avut scopul de a-i determina pe elevi sa interactioneze, sa practice limba engleza, sa-si dezvolte abilitatile de lucru in echipa, sa devina mai deschisi in ceea ce priveste toleranta culturala si sa-si dezvolte creativitatea. Scoala gazda a oferit un program artistic realizat de elevii scolii. De admirat a fost modul in care s-au implicat la aceasta activitate directorul scolii, profesorii din echipa de proiect si nu numai si mai ales familiile gazda. Pentru a evidentia relatia scolii cu comunitatea locala, am fost onorati si de prezenta oficialitatilor din primarie, fapt remarcat si de media locala. Intalnirea a fost una fructuoasa, atingandu-se cu succes toate obiectivele intalnirii.

Profesor coordonator, Carmen Lidia Nistor


Proiectul se desfasoara gratie sprijinului financiar oferit de Comisia Europena prin Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii Programul Sectorial Comenius, Parteneriate multilaterale. Responsabilitatea acestui articol ii

revine doar autorului. Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei i Formarii Profesionale i Comisia Europeana nu sunt responsabile de continutul celor prezentate.