Vous êtes sur la page 1sur 1

Aproape fiecare casa, birou, scoala sau are un calculator de vreun fel aceste zile.

Se poate pare la prima vedere c avnd un computer aduce numai beneficii, dar o examinare mai aprofundat arat c acesta are, de asemenea, dezavantaje.Mai nti de toate computerele sunt foarte utile la coal. Acesta i ajut pe elevi s revizuiasc pentru teste sau examene i face subiecte mai interesante. Elevii pot afla, de asemenea vocabular nou i structuri de gramatic.In plus, allown pe elevi s se familiarizeze cu operarea unui computer i a obine competene de baz de calculator. Ce este mai multe persoane poate salva o mulime de timp, prin utilizarea unui calculator. Acest lucru este benefic n special la locul de munc n cazul n care angajaii pot face munca lor mai repede dect au putut n trecut.

n plus fa de aceast informaie stocare pe un calculator discuri este una dintre modalitile cele mai officient de date pstrare. Un disc de computer poate deine aceeai cantitate de informaii ca mai multe cri. Mai mult dect att oamenii pot comunica cu alte calculatoare proprietari prin intermediul internetului, care ofer tot ceea ce in zilele noastre de a face freecalls din ri strine pentru a face Shopping.

Pe de alt parte, multe locuri de munc au fost pierdute din cauza faptului c computerul poate face o mulime de sarcini mai mult dect oamenii officiently. Acest lucru a dus la rata ridicat a omajului n multe ri. Ce este mai mult, daca este lasata copii unsuprised ar petrece tot timpul lor de joc jocuri pe calculator, mai degrab dect folosind-o in scop educativ.n plus unii oameni atunci cnd lucreaz de acas cu calculatorul sunt mult mai probabil s se simt taie de la restul lumii. n cazul n care copiii stau in fata ecranului toat ziua, ei nu nva s mprteasc, ateptai se transform, sau chiar ceva la fel de simpli ca bunele maniere. Mai mult dect att copiii ar putea fi folosirea internetului pentru a acces cu materiale pornografice. Copiii sunt, de asemenea, tinta usoara pentru affenders sexuale care chat online cu ei i s fac apoi planuri de a le ndeplini sau informaii ncet filtrul despre ei.De asemenea, sesiunea de calculator freuqent i prelungit poate prezenta starea de sntate fizic. Riscuri n special pentru copii. Cel mai frecvent citate sunt tulpina vizuale, efectele nocive ale radiaiilor i postura i probleme ale scheletului.