Vous êtes sur la page 1sur 10

1

Ghid de instalare
S nvm religie i altfel

Cuprins: Instruciuni de instalare rapid ................. 2 Instruciuni de instalare detaliat ............. 3 ntrebri i rspunsuri ............................... 8

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

Instruciuni de instalare rapid


1. Rulai de pe DVD fiierul setup.exe din directorul corespunztor categoriei de software pe care dorii s o instalai (clasele I-IV, clasele V-VIII sau clasele IX-XII). 2. Urmai instruciunile i instalai programul. 3. Introducei seria DVD-ului, care se afl pe plic. 4. Completai formularul pentru activare. a. cerei codul de activare (completai cererea de activare pe internet: www.editurasfmina.ro/2011); b. dup completarea cererii, vei primi prin e-mail codul de activare; c. repornii programul i introducei codul de activare. serie DVD (se completeaz automat) apsai pe acest text pentru completarea cererii de activare (vei fi redirecionat ctre pagina web: www.editurasfmina.ro/2011) codul de instalare necesar la completarea cererii de activare pe internet (se completeaz automat) codul de activare pe care l vei primi prin e-mail, dup completarea cererii de activare FELICITRI! AI REUIT S INSTALEZI CORECT PROGRAMUL! MULT SUCCES!

S nvm religie i altfel

EL D

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

Instruciuni de instalare detaliat 1. Rulai de pe DVD fiierul setup.exe.

S nvm religie i altfel

a. Introducei DVD-ul n unitatea optic a calculatorului dumneavoastr. b. Pe DVD se afl trei directoare: instalare clasele I-IV instalare clasele V-VIII instalare clasele IX-XII n funcie de categoria software-ului pe care dorii s l instalai (clasele I-IV, clasele V-VIII sau clasele IX-XII), intrai n directorul corespunztor i rulai fiierul setup.exe. Instalarea programului trebuie fcut de pe un cont cu drepturi de administrator asupra calculatorului. Dac avei instalat pe calculator sistemul de operare Windows 7 sau Windows Vista, pentru rularea corecta a instalrii, executai click dreapta pe fisierul setup.exe si apoi 'Run as administrator'.

2. Urmai instruciunile i instalai programul.


Apsai "nainte" pentru a continua sau "Ieire" pentru a prsi instalarea. Apsai "napoi" pentru a v ntoarce la Pasul 1, "nainte" pentru a continua sau "Ieire" pentru a prsi instalarea.

pasul 1

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

pasul 2

Instruciuni de instalare detaliat


Dac suntei de acord cu termenii licenei putei apsa "nainte" pentru a continua, "napoi" pentru a v ntoarce la Pasul 2, sau "Ieire" pentru a prsi instalarea. Dac nu suntei de acord cu termenii licenei putei apsa "napoi" pentru a v ntoarce la Pasul 2 sau "Ieire" pentru a prsi instalarea. Alegei locaia unde dorii s instalai programul, apoi apsai "napoi" pentru a v ntoarce la Pasul 3, "nainte" pentru a continua sau "Ieire" pentru a prsi instalarea.

S nvm religie i altfel

pasul 3

Apsai "napoi" pentru a v ntoarce la Pasul 4, "Pornire" pentru a continua sau "Ieire" pentru a prsi instalarea.

pasul 4
V rugm s ateptai s se termine instalarea. Dac dorii s oprii instalarea, putei apsa "Anulare".

pasul 5

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

pasul 6

Instruciuni de instalare detaliat


Dac dorii s pornii programul dup terminarea instalrii, bifai opiunea corespunztoare. Pentru finalizarea instalrii, apsai "Ieire".

S nvm religie i altfel

Pentru pornirea programului, trebuie s executai fiierul corespunztor categoriei de software instalat, pe care l gsii la locaia unde ai instalat programul: - S nvm religie i altfel - clasele I-IV (fiierul clasele I-IV.exe) - S nvm religie i altfel - clasele V-VIII (fiierul clasele V-VIII.exe) - S nvm religie i altfel - clasele IX-XII (fiierul clasele IX-XII.exe). Rularea programului trebuie fcut de pe un cont cu drepturi de administrator asupra calculatorului. Dac avei instalat pe calculator sistemul de operare Windows 7 sau Windows Vista, pentru rularea corecta a programului, executai click dreapta pe fisierul executabil i apoi 'Run as administrator'. n cazul n care antivirusul dumneavoastr v avertizeaz c procesul stdrt.exe este un virus, v rugm s permitei rularea acestuia, ntruct este o parte component din programul S nvm religie i altfel. Programul a fost scanat cu un antivirus performant i nu conine virui.

pasul 3 7

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

Instruciuni de instalare detaliat 3. Introducei seria DVD-ului, care se afl pe plic.

S nvm religie i altfel

Apsai "Continuare" dac dorii activarea programului sau "Ieire" dac dorii s prsii programul.

Apsai "Ajutor" dac dorii s aflai detalii despre instalare. Introducei n csua alb seria DVD-ului care se afl pe plic.

pasul 3 1

4. Completai formularul pentru activare.


a. Cerei codul de activare, completnd cererea de activare. Pentru a deschide cererea de activare, dai click n formularul pentru activare pe textul Dac nu ai cerut codul de activare al programului, v rugm s completai acum cererea de activare. Vei fi redirecionat pe internet, la adresa: www.editurasfmina.ro/2011. Pe pagina numrul 7 gsii detalii privind completarea cererii de activare i a formularului pentru activare. b. Dup completarea corect a cererii, vei primi prin e-mail codul de activare (32 de caractere). c. Repornii programul (vezi pagina 5), introducei seria DVD-ului (vezi pagina 6) i introducei n formularul pentru activare codul de activare primit prin e-mail, format din 32 de caractere. FELICITRI! AI REUIT S INSTALEZI CORECT PROGRAMUL! MULT SUCCES!

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

pasul 4 2

Instruciuni de instalare detaliat


n cererea de activare, trebuie s completai codul de instalare format din 20 de caractere (l copiai din formularul pentru activare), numele, prenumele, adresa dumneavoastr de e-mail, localitatea i judeul din care suntei. Apsai apoi "Trimite cerere de activare!". Va aprea mesajul: Vei primi codul de activare la adresa ...
31D6CFE0D1QQQQQQQQQQ

S nvm religie i altfel

EL D
POPESCU IONEL CRAIOVA DOLJ

popescu.ionel@yahoo.com

codul de instalare trebuie copiat din formularul pentru activare

CEREREA DE ACTIVARE

serie DVD (se completeaz automat) apsai pe acest text pentru completarea cererii de activare (vei fi redirecionat ctre pagina web: www.editurasfmina.ro/2011) codul de instalare necesar la completarea cererii de activare pe internet (se completeaz automat) codul de activare pe care l vei primi prin e-mail, dup completarea cererii de activare

EL D

FORMULARUL PENTRU ACTIVARE

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

ntrebri i rspunsuri
1. De ce nu pot s vd coninutul DVD-ului?
a) Acest DVD trebuie folosit pe un computer, nu pe un DVD player. b) Verificai dac DVD-ul este prezent n unitatea DVD a calculatorului. c) Verificai dac nu ai introdus cumva DVD-ul n unitatea CD a calculatorului.

S nvm religie i altfel

2. De ce nu pot deschide fiierele de pe DVD? Windows-ul nu le recunoate?


De pe DVD trebuie executat doar fiierul setup.exe, din directorul corespunztor categoriei de software pe care dorii s o instalai (clasele IIV, clasele V-VIII sau clasele IX-XII).

3. Care este seria DVD-ului (unde se gsete)?


Seria DVD-ului se gsete lipit pe plicul n care se afl DVD-ul.

4. Cum obin codul de activare?


Citii instruciunile de instalare detaliat de la pagina 6 din prezentul ghid de instalare.

5. De ce nu primesc codul de activare pe adresa de e-mail?


a) Mai completai o dat cererea de activare, asigurndu-v c adresa de e-mail pe care vei primi codul de activare este corect.

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

ntrebri i rspunsuri
31D6CFE0D1QQQQQQQQQQ 31D6CFE0D1QQQQQQQQQQ POPESCU POPESCU

S nvm religie i altfel

IONEL

it re

www.popescu.ionel@yahoo.com

CRAIOVA DOLJ

co

ct re

IONEL popescu.ionel@yahoo.com

CRAIOVA DOLJ

b) Datorit suprancrcrii serverului, e-mailul coninnd codul de activare poate ntrzia maxim 24 de ore de la completarea corect a cererii de activare. Repetarea trimiterii cererii completat corect nu este necesar. c) Dup trimiterea cererii de activare, trebuie s apar mesajul Vei primi codul de activare la adresa ...

6. Am completat corect cererea de activare i nu am primit codul de activare nici dup 24 de ore. a)V rugm s trimitei un e-mail la adresa:
esmmultimedia@yahoo.com, care s conin: codul de instalare format din 20 de caractere (l copiai din formularul pentru activare), numele, prenumele, adresa dumneavoastr de e-mail, localitatea i judeul din care suntei i data la care ai completat cererea de activare. b) Contactai suportul tehnic la numrul de telefon 0332409601.

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com

10

ntrebri i rspunsuri
7. Pe cte calculatoare pot activa programul?
Programul poate fi activat pe un singur calculator, i anume, acela de pe care ai preluat codul de instalare folosit n cererea de activare.

S nvm religie i altfel

8. Cum obin codul de activare dac nu am acces la internet?


Notai-v codul de instalare pe care l gsii dup instalarea programului, n formularul pentru activare. Accesai pagina de internet: www.editurasfmina.ro/2011 de pe un calculator conectat la internet i completai cererea de activare: codul de instalare format din 20 de caractere (l copiai de unde l avei notat), numele, prenumele, adresa dumneavoastr de e-mail, localitatea i judeul din care suntei. Dac ai completat corect cererea de activare, vei primi pe adresa de e-mail codul de activare. Acest cod l introducei n calculatorul dumneavoastr, n formularul pentru activare.

9. De ce codul de activare este incorect?


a) Codul de activare poate fi folosit doar pe un singur calculator, i anume, acela pe care a fost instalat programul. b) Verificai dac nu cumva folosii seria DVD-ului pentru instalarea altei categorii de software. (exemplu: s nu folosii seria DVD-ului pentru clasele I-IV la instalarea software-ului pentru clasele V-VIII).

10. De ce nu pot vedea filmele?


Trebuie instalat codecul gratuit Xvid.

Suport tehnic
telefon: 0332/409601, e-mail: esmmultimedia@yahoo.com