Vous êtes sur la page 1sur 1

VACATURE

De afdeling Library & Research Services (LRS) van de UNA heeft als doel het ondersteunen van studenten, docenten en onderzoekers in hun zoektocht naar hoogwaardige kennis en informatie. Om beleidsdoelen effectief en innovatief te realiseren wordt intensief regionaal en internationaal samengewerkt met partnerinstellingen. Uiteraard staat de inzet van moderne media (internet, digitalisering) steeds meer centraal. Voor het team Onderwijsondersteuning en Innovatie zoeken wij op korte termijn een:

Informatiespecialist
(FULL-TIME) De functie Geeft uitvoering aan de collectievorming ten behoeve van onderwijs en onderzoek op een of enkele vakgebieden. Dit houdt het gehele traject in van collectieplanning tot en met ontsluiting van zowel geprinte als digitale materialen; verzorgt trainingen op het gebied van informatievaardigheid ten behoeve van het onderwijs en onderzoek in de toegewezen vakgebieden; is in het kader van bovenstaande taken vast contactpersoon voor n of meerdere vakgebieden/faculteiten; cordineert eigen projecten binnen de beleidskaders van de afdeling; draagt bij aan projecten en activiteiten van het team Onderwijsondersteuning en Innovatie. Uw profiel Afgeronde relevante HBO opleiding; ervaring met ICT toepassingen in de informatiedienstverlening; goede sociale, communicatieve en bij voorkeur ook didactische vaardigheden; goede planmatige en cordinerende vaardigheden; bij voorkeur affiniteit met vakgebieden binnen de sociaal-economische wetenschappen en/of caribistiek; affiniteit met kennis en onderzoek; affiniteit met een jonge doelgroep; initiatiefrijk en ondernemend; klantgericht en flexibel; team player en lerende houding; goede beheersing van het Nederlands, Papiaments, Engels en Spaans zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij u? Een uitdagende, zelfstandige functie, die ruimte biedt voor een eigen invulling. De salariring is conform de bezoldigingschalen van de overheidsdienaren. De inschaling is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring. Daarnaast biedt de UNA een pensioenregeling en een goede ziektekostenverzekering voor u en eventueel voor uw gezinsleden. Tevens wordt u bij een fulltime dienstverband 30 vakantiedagen per jaar aangeboden. Een medische keuring, een psychologische test en een politile verklaring maken deel uit van de selectieprocedure. Voor nadere inlichtingen over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met mevr. drs. M. Groenewoud op telefoonnr. 8442-236 of via e-mail: margo.groenewoud@una.an. Uw schriftelijke sollicitatie kunt u tot uiterlijk 9 november 2012 richten aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen, t.a.v. de Rector Magnificus dr. F.B.G. de Lanoy, Jan Noorduynweg 111, Curaao of per e-mail sturen naar l.blijden@una.an.