Teesin g biedT e en com pleeT, beTrou wbaar assorT imenT v oor de med ische secTor .

Medische sector
Voor de toeVoer Van water, lucht, zuurstof, medische gassen en chemicaliën zijn Veilige en betrouwbare componenten Van leVensbelang. logisch dus dat aan deze componenten hoge eisen worden gesteld.
Of u nu een component nodig hebt voor sterilisatieapparatuur, MRI en CT scanners, medische gasinstallaties, laboratoriumkasten of antidecubitusbedden; Teesing vindt precies het component dat past bij uw applicatie. Al 60 jaar werken wij voor ziekenhuizen, gecertificeerde installateurs voor ziekenhuizen, Original Equipment Manufacturers (OEM) en leveranciers van medische apparatuur.

Altijd de beste oplossing
Daag ons uit! Bij een compleet beeld van de door u gewenste toepassing begint voor ons de zoektocht naar de beste oplossing. En die vinden we altijd. Gegarandeerd! Standaard of maatwerk, net wat u nodig hebt.

Waarom Teesing?
• Compleet, betrouwbaar, gecertificeerd assortiment; • Product- en merkonafhankelijk; • Specialistische technische ondersteuning en advies; • Flexibiliteit, hoge service en reactiesnelheid. Neem voor meer productinformatie contact op met een van onze Sales Engineers via +31 70 413 07 50 of kijk op www.teesing.nl.

Uitgebreid gecertificeerd assortiment
Iedere toepassing heeft een specifiek eisenpakket, afhankelijk van druk, medium, temperatuur en de locatie in het ziekenhuis. Dat weet Teesing als geen ander. Wij zijn volledig product- en merkonafhankelijk en voldoen aan alle veiligheidseisen. U vindt in ons assortiment alle soorten, maten, materialen en merken zoals bijvoorbeeld SERTO, Rehau, Rectus, WEH en Rotarex. Van standaard componenten tot OX-componenten voor onder andere transport van zuurstof. De producten zijn leverbaar van USP-klasse I tot en met VI.

TEESING B.V. verrijn stuartlaan 40 2288 el rijswijk The netherlands Tel +31 70 413 07 00 Fax +31 70 413 07 30 info@teesing.com www.teesing.com

tel +31 70 413 07 50 | www.teesing.coM

ervaren specialisten aan het woord

Teesin g biedT e en com pleeT, beTrou wbaar assorT imenT v oor de med ische secTor .

Variass Medical systeMs
ontwikkelt elektronische en mechatronische medische- en analysesystemen zoals de kidney assist.
> Anne Flapper, Productontwikkelaar

“teesing weet wat ze doet. en die kennis kunnen wij goed gebruiken.”
“De koppelingen, leidingen en sensoren die wij gebruiken, kopen we bij Teesing. Onze kwaliteitseisen zijn hoog. RVS onderdelen moeten een goede chemische bestendigheid en lange levensduur hebben, bio-compatible zijn en voorzien zijn van keurmerken en de daarbij behorende certificaten. Teesing biedt ons deze kwaliteit. En vooral: ze begrijpen onze vraag, denken mee en komen met de beste oplossing. Teesing kent ons vakgebied. Ze weten als geen ander wat er speelt en hoe ze daar op in kunnen springen.” www.variass.nl

PMt Partners Medische techniek BV
produceert sterilisatoren in eigen werkplaatsen onder het ce-certificaat Voor medische hulpmiddelen.
> John Schouwenburg, Hoofd Productie “PMT produceert en levert apparatuur van een constante kwaliteit met de langst mogelijke levensduur, lage onderhoudskosten en nagenoeg geen ‘downtime’. In onze sterilisatie-apparaten verwerken we Serto koppelingen vanwege de radiale montage en demontage. In beperkte inbouwruimtes levert dit niet alleen een ruimte- en tijdsbesparing op maar ook montagegemak. Gekeken naar de applicatie adviseerde Teesing ook in materiaalsoort een voordeliger, maar kwalitatief gelijkwaardig alternatief. Onze Total Cost of Ownership hebben we zo aanzienlijk teruggebracht.”

“het maatwerkadVies Van teesing bracht onze total cost of ownership sterk terug.”

www.pmtpartners.nl

tel +31 70 413 07 50 | www.teesing.coM

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.