Vous êtes sur la page 1sur 29

1.

A) B) C) D)

Psychologists are most likely to define maladaptive behavior as disordered if it is: unloving and prejudicial. biologically based and habitual. unconsciously motivated. unusual and socially unacceptable.

2. A) B) C) D) E)

Tobacco dependence has been classified as a behavioral disorder largely because it is: statistically infrequent. personally maladaptive. socially unacceptable. ethically unjustifiable. biologically motivated.

A) B) C) D) E)

The conception of psychological disorders as 3. biologically based sicknesses is known as the ________ model. psychoanalytic humanistic medical bio-psycho-social trait

A) B) C) D)

Mira claims that alcoholism is a disease that, like pneumonia or meningitis, can be cured 4. or prevented with proper treatment. Her belief is most clearly consistent with: the humanistic perspective. psychoanalytic theory. the medical model. the social-cognitive perspective.

A) B) C) D) E)

If research indicated that phobias result from a chemical imbalance in the central nervous 5. system, this would most clearly give added credibility to: trait theory. psychoanalytic theory. the medical model. the humanistic perspective. the DSM-IV.

A) B) C) D) E)

If research indicated that phobias result from a chemical imbalance in the central nervous 5. system, this would most clearly give added credibility to: trait theory. psychoanalytic theory. the medical model. the humanistic perspective. the DSM-IV.

A) B) C) D) E)

The medical model of psychologically 6. disordered behavior is most likely to be criticized for neglecting the importance of: anxiety and depression. social circumstances. personality disorders. the DSM-IV. genetic abnormalities.

7. A) B) C) D)

Most mental health workers assume that disordered behavior is influenced by: social circumstances. inner psychological dynamics. genetic predispositions and physiological states. all of the above.

A) B) C) D) E)

A psychotherapist is most likely to use the 8. DSM-IV in order to ________ various psychological disorders. cure prevent excuse explain identify

9. A) B) C) D) E)

The DSM-IV would be most useful for deciding whether: Paula is unfriendly. Robert is introverted. Christie is insane. Asim is obsessive-compulsive. Neona is overly altruistic.

9. A) B) C) D) E)

The DSM-IV would be most useful for deciding whether: Paula is unfriendly. Robert is introverted. Christie is insane. Asim is obsessive-compulsive. Neona is overly altruistic.

10. A) B) C) D) E)

Neurotic disorders are most often contrasted with the more debilitating: phobias. psychotic disorders. personality disorders. panic disorder. post-traumatic stress disorder.

A) B) C) D)

Which of the following disorders would 11. Freud have been most likely to describe as a manifestation of neurosis? antisocial personality disorder obsessive-compulsive disorder bipolar disorder schizophrenia

A) B) C) D) E)

Psychological disorders in which people lose contact with reality and experience irrational 12. ideas and distorted perceptions are known as ________ disorders. panic generalized anxiety psychotic obsessive-compulsive dissociative

13. A) B) C) D)

In order to facilitate diagnostic reliability, the DSM-IV typically bases diagnoses on: chemical analyses of blood and urine samples. physiological measures of blood pressure, perspiration, and muscle tension. observable patterns of behavior. all of the above.

A) B) C) D) E)

In a study by David Rosenhan (1973), researchers were admitted as patients into 14. various mental hospitals after they falsely claimed to be hearing voices. This study best illustrated the negative effects of: the medical model. schizophrenia. hallucinations. linkage analysis. diagnostic labels.

A) B) C) D) E)

After Anika learned that her history professor had suffered an anxiety disorder, she concluded that the professor's tendency 15. to talk loudly was simply a way of disguising feelings of personal insecurity. This best illustrates the: value of the psychoanalytic perspective. shortcomings of the medical model. unreliability of DSM-IV. biasing power of diagnostic labels. impact of student expectations on professors' behavior.

A) B) C) D)

If people form their impressions of psychological disorder from television, they 16. are most likely to overestimate the percentage of people suffering psychological disorders who are: violent. depressed. shy. anxious.

A) B) C) D) E)

After Mr. Greenbaum set his house on fire, a court of law ruled that he was unable to 17. control himself or appreciate that he was doing something wrong. Mr. Greenbaum's case most clearly provides an example of: an antisocial personality disorder. an obsessive-compulsive disorder. a dissociative disorder. schizophrenia. insanity.

A) B) C) D) E)

18. Insanity is most clearly characterized by: a selective loss of memory. hallucinations and delusions. a hyperactive, wildly optimistic state of emotion. an inability to appreciate the wrongfulness of one's own destructive actions. a persistent, irrational fear of people that causes one to commit crimes against society.

A) B) C) D) E)

In which of the following disorders is a 19. person continually tense, apprehensive, and in a state of autonomic arousal? generalized anxiety disorder antisocial personality disorder dysthymic disorder dissociative identity disorder bipolar disorder

A) B) C) D) E)

Indira, a third-grade teacher, frequently suffers from dizziness, heart palpitations, muscular tension, and fatigue. She is also 20. continually agitated and unable to relax outside the classroom, but she cannot pinpoint a reason for her problems. Her behavior is most indicative of a(n): dysthymic disorder. phobia. obsessive-compulsive disorder. generalized anxiety disorder. dissociative disorder.

A) B) C) D) E)

20. continually agitated and unable to relax outside the classroom, but she cannot pinpoint a reason for her problems. Her behavior is most indicative of a(n): dysthymic disorder. phobia. obsessive-compulsive disorder. generalized anxiety disorder. dissociative disorder.

A) B) C) D) E)

Episodes of intense dread that last for several minutes and are accompanied by shortness of 21. breath, trembling, dizziness, or heart palpitations are most characteristic of a(n): manic episode. panic disorder. obsessive-compulsive disorder. dysthymic disorder. dissociative disorder.

22. A) B) C) D) E)

Panic attacks are most closely associated with: schizophrenia. anxiety disorders. dissociative disorders. mood disorders. personality disorders.

23. A) B) C) D)

A person who has agoraphobia is most likely to: avoid dust and dirt. stay away from fire. avoid household pets. stay close to home.

24. A) B) C) D) E)

Phobias are most likely to be characterized by: a persistent, irrational fear of a specific object or situation. offensive and unwanted thoughts that persistently preoccupy the person. the misinterpretation of normal physical sensations as signs of a disease. a continuous state of tension, apprehension, and autonomic nervous system arousal. alternations between extreme hopelessness and unrealistic optimism.

A) B) C) D) E)

by: a persistent, irrational fear of a specific object or situation. offensive and unwanted thoughts that persistently preoccupy the person. the misinterpretation of normal physical sensations as signs of a disease. a continuous state of tension, apprehension, and autonomic nervous system arousal. alternations between extreme hopelessness and unrealistic optimism.

A) B) C) D) E)

Manuel is extremely shy and is so easily embarrassed in front of other people that he 25. often misses his college classes just to avoid social interactions. Manuel appears to suffer from a(n): dissociative disorder. dysthymic disorder. antisocial personality disorder. phobia. generalized anxiety disorder.

A) B) C) D) E)

An anxiety disorder characterized by 26. unwanted repetitive thoughts and actions is called a(n) ________ disorder. bipolar obsessive-compulsive dissociative panic post-traumatic stress

A) B) C) D) E)

Ravi brushes his teeth 18 times a day. Each time, he uses exactly 83 strokes up and 83 27. strokes down. After he eats, he must brush twice with two different brands of toothpaste. Ravi suffers from a(n): dysthymic disorder. obsessive-compulsive disorder. phobia. generalized anxiety disorder. bipolar disorder.

A) B) C) D) E)

While driving to work, Pedro hears a radio advertisement for a new restaurant. Throughout the day, the tune associated with 28. the advertisement keeps running through his head. Pedro's inability to stop thinking about the tune best illustrates the nature of a(n): delusion. hallucination. obsession. compulsion. phobia.

A) B) C) D) E)

29. Compulsions are best described as: persistent fears. repetitive behaviors. illusory sensations. suicidal thoughts. false beliefs.

A) B) C) D)

Repeatedly checking to see if your stove is turned off is to ________ as repeatedly 30. thinking you might try to set your own house on fire is to ________. depression; mania compulsion; obsession hallucination; delusion neurotic; psychotic

A) B) C) D) E)

A rape victim may experience a panic attack when she sees anyone wearing a ski mask 31. like the one worn by her attacker. This reaction is best explained from a ________ perspective. trait psychoanalytic learning biological humanistic

A) B) C) D) E)

perspective. trait psychoanalytic learning biological humanistic

A) B) C) D)

Predictable aversive stimulation is to 32. ________ as unpredictable aversive stimulation is to ________. obsessive-compulsive disorder; a dissociative disorder a mood disorder; schizophrenia a depressive disorder; bipolar disorder a phobia; generalized anxiety disorder

A) B) C) D) E)

A therapist suggests that Mr. Ozawa's fear of darkness can probably be traced back to his early childhood when he was occasionally 33. beaten and locked up in a small, dark closet by an older brother. The therapist's suggestion most clearly reflects a ________ perspective. learning psychoanalytic humanistic biological trait

A) B) C) D) E)

Two years after being brutally beaten and raped, Brianna still experiences anxiety and 34. has trouble sleeping and vivid flashbacks of her assault. Brianna is most clearly showing signs of: a dissociative disorder. post-traumatic stress disorder. dysthymic disorder. obsessive-compulsive disorder. bipolar disorder.

35. A) B) C) D) E)

A post-traumatic stress disorder could best be described as a(n) ________ disorder. psychotic dissociative dysthymic personality anxiety

35. A) B) C) D) E)

A post-traumatic stress disorder could best be described as a(n) ________ disorder. psychotic dissociative dysthymic personality anxiety

36. A) B) C) D)

Learning theorists have suggested that obsessive-compulsive disorders are: habitual defenses against unconscious impulses. reinforced by anxiety reduction. classically conditioned habits. conditioned reactions to childhood sexual abuse.

A) B) C) D) E)

A therapist suggests that Mr. Broshi continues to bite his fingernails because this 37. behavior often reduced his feelings of anxiety in the past. The therapist's suggestion most clearly reflects a ________ perspective. biological humanistic psychoanalytic learning trait

A) B) C) D)

Although World War II air raids were extremely traumatic for those who experienced them, few of these people 38. developed lasting phobic reactions to overhead planes. This fact is best explained from a(n) ________ perspective. learning psychoanalytic biological humanistic

A) B) C) D)

39. Research on anxiety disorders indicates that: some people are genetically predisposed to develop anxiety disorders. obsessive-compulsive disorders are more common than phobias. people, but not animals, may acquire fear through observational learning. phobic reactions to cats are much more common than to dogs.

A) B) C) D) E)

Because it is so pervasive, ________ is often 40. considered the common cold of psychological disorders. agoraphobia schizophrenia depression dissociation low self-esteem

A) B) C) D) E)

Norby, an 18-year-old college freshman, has missed almost all his classes during the past month. He spends most of his time in his bedroom, frequently not even bothering to 41. get dressed or eat meals. He thinks his whole life has been a failure and blames himself for being a social misfit. Norby is most likely suffering from: major depressive disorder. an antisocial personality disorder. a dissociative disorder. agoraphobia. panic disorder.

42. A) B) C) D)

Low self-esteem is most likely to be associated with: specific phobias. dysthymic disorder. manic episodes. antisocial personality disorder.

42. A) B) C) D)

Low self-esteem is most likely to be associated with: specific phobias. dysthymic disorder. manic episodes. antisocial personality disorder.

43. A) B) C) D) E)

Bipolar disorder is most likely to be characterized by: a massive dissociation of self from ordinary consciousness. the simultaneous experience of delusions of persecution and delusions of grandeur. offensive and unwanted thoughts that persistently intrude into conscious awareness. alternations between extreme hopelessness and unrealistic optimism. a chronic lack of guilt feelings.

44. A) B) C) D) E)

Which of the following disorders is classified as a mood disorder? catatonia bipolar disorder generalized anxiety disorder antisocial personality disorder phobia

45. A) B) C) D) E)

Manic episodes are most likely to be associated with a(n): panic attack. phobia. bipolar disorder. generalized anxiety disorder. antisocial personality disorder.

46. A) B) C) D) E)

Mania is most likely to be characterized by feelings of: guilt. fear. ambivalence. optimism. indifference.

A) B) C) D) E)

feelings of: guilt. fear. ambivalence. optimism. indifference.

A) B) C) D) E)

After several weeks of feeling very apathetic and dissatisfied with his life, Mark has suddenly become extremely cheerful and so 47. talkative he can't be interrupted. He seems to need less sleep and becomes irritated when his friends tell him to slow down. Mark's behavior is indicative of: an obsessive-compulsive disorder. schizophrenia. bipolar disorder. dissociative disorder. dysthymic disorder.

48. A) B) C) D) E)

Compared with men, women are much more likely to be diagnosed as suffering from: an antisocial personality disorder. a bipolar disorder. alcoholism. depression. any of the above.

49. A) B) C) D)

According to the psychoanalytic perspective, depression results from: the internalization of anger. learned helplessness. self-defeating attributions. a weak conscience.

A) B) C) D) E)

Although it has been two years since his girlfriend left him, Joaquin still suffers from depression. His therapist believes that Joaquin remains depressed because the 50. girlfriend reminded him of his mother, who died when he was a child. The therapist's interpretation most clearly reflects the ________ perspective. humanistic social-cognitive trait psychoanalytic biological

A) B) C) D)

The incidence of major depressive disorder is ________ among those with an identical twin who suffers from depression than among those with a fraternal twin who suffers from depression. The incidence of 51. bipolar disorder is ________ among those with an identical twin who experiences a bipolar disorder than among those with a fraternal twin who experiences a bipolar disorder. higher; lower lower; higher higher; higher lower; lower

A) B) C) D)

In the United States, ________ are much 52. more likely to attempt suicide than ________. women; men the poor; the rich adolescents; adults blacks; whites

A) B) C) D)

Suicide rates are ________ among the rich 53. than the poor, and they are ________ among younger men than older men. higher; higher lower; lower higher; lower lower; higher

A) B) C) D)

Depression is associated with ________ 54. norepinephrine levels and ________ serotonin levels. high; low low; high high; high low; low

55. A) B) C) D)

Severely depressed individuals are especially likely to show reduced brain activity in the: right frontal lobe. left frontal lobe. right occipital lobe. left occipital lobe.

56. A) B) C) D) E)

Learned helplessness is most closely associated with: dissociative disorders. depression. schizophrenia. phobias. compulsions.

57. A) B) C) D)

Self-blaming attributions are most likely to be associated with: schizophrenia. obsessive-compulsive disorders. phobias. depression.

58. A) B) C) D)

Failures are most likely to lead to depression if they are explained in terms that are: internal, unstable, and specific. external, unstable, and global. internal, stable, and global. external, stable, and specific.

A) B) C) D) E)

A therapist believes that Chet is chronically depressed because he takes too little credit for his many achievements and assumes too 59. much responsibility for his few failures. The therapist's interpretation reflects a ________ perspective. psychoanalytic social-cognitive trait humanistic biological

60. A) B) C) D) E)

The rise of Western individualism appears most clearly responsible for an increase in: depression. schizophrenia. personality disorders. obsessive-compulsive disorder. phobias.

61. A) B) C) D) E)

The vicious cycle of depression is often initiated by: a breakdown in selective attention. unrealistic optimism about the future. excessive levels of norepinephrine. stressful life experiences. external attributions of blame.

A) B) C) D)

It has been suggested that women are more vulnerable to depression than men because women are more likely to respond to 62. negative life events with self-focused rumination. This suggestion best illustrates a ________ perspective. trait biological psychoanalytic social-cognitive

63. A) B) C) D) E)

One way for people to break the vicious cycle of depression is to: accept more personal responsibility for their own bad moods. spend more time in quiet rest, seclusion, and personal meditation. frequently talk to their friends about their negative thoughts and depressive feelings. participate more often in activities they consider pleasant and rewarding. do all of the above.

64. A) B) C) D)

Chronically lonely people are most likely to suffer from: unconscious hostility. delusions of persecution. a negative explanatory style. an antisocial personality disorder.

65. A) B) C) D)

Dissociative disorders are most likely to be characterized by: disruptions in conscious awareness and sense of identity. offensive and unwanted thoughts that persistently preoccupy a person. a hyperactive, wildly optimistic state of emotion. alternations between extreme hopelessness and unrealistic optimism.

B) C) D)

sense of identity. offensive and unwanted thoughts that persistently preoccupy a person. a hyperactive, wildly optimistic state of emotion. alternations between extreme hopelessness and unrealistic optimism.

66. A) B) C) D) E)

The major characteristic of dissociative disorders is a disturbance of: sleep. mood. appetite. memory. perception.

A) B) C) D) E)

Several weeks after being fired from a job he had held for more than 20 years, Landon awoke one morning in a state of bewildered 67. confusion. He had little sense of who he was and even failed to recognize his wife. Landon's experience is most indicative of: dissociative disorder. phobia. generalized anxiety disorder. panic disorder. dysthymic disorder.

68. A) B) C) D)

Individuals with a dissociative identity disorder are usually: males. victims of schizophrenia. nonviolent. children of permissive and overindulgent parents.

A) B) C) D)

Niesha demonstrates seven different personalities that appear to take turns controlling her behavior. Evidence that all the 69. alternate personalities actually share the same common life memories would most clearly rule out the contribution of ________ to her disorder. childhood sexual trauma dissociation motivational conflict role playing

A) B) C) D) E)

Evidence that dissociative identity disorder is 70. not simply a product of conscious role playing is most clearly provided by the: periodic intervals during which patients become uncontrollably violent. distinct brain and body states associated with differing personalities. inability of psychiatric experts to hypnotize these patients. dramatic increase in reported cases of this disorder during the past 40 or so years. persistent autonomic nervous system arousal experienced by patients.

A) B) C) D) E)

The dramatic increase in reported cases of dissociative identity disorder during the past 71. 40 or so years most strongly suggests that symptoms of this disorder involve: low self-esteem. illicit drug usage. promiscuous sexual behavior. internal attribution of blame. role playing.

A) B) C) D) E)

Midori's therapist suggests that she developed a dissociative identity disorder as a way of protecting herself from an 72. awareness of her own hatred for her abusive mother. The therapist's suggestion most directly reflects a ________ perspective. trait social-cognitive humanistic biological psychoanalytic

73. A) B) C) D) E)

Schizophrenia is most likely to be characterized by: suicidal thoughts. disorganized and fragmented thinking. a lack of guilt feelings. alternations between extreme hopelessness and unrealistic optimism. periodic intervals of uncontrollable violence.

A) B) C) D) E)

Mr. Kalish, a long-term government employee, falsely believed that his supervisor was a communist agent who was putting poison in the employees' coffee. When Mr. 74. Kalish was referred to a psychiatrist, he claimed to be the grandson of Abraham Lincoln. Mr. Kalish is most likely suffering from: dissociative identity disorder. a phobia. schizophrenia. panic disorder. an antisocial personal disorder.

75. A) B) C) D) E)

False beliefs of persecution that may accompany psychotic disorders are called: obsessions. compulsions. delusions. phobias. hallucinations.

75. A) B) C) D) E)

False beliefs of persecution that may accompany psychotic disorders are called: obsessions. compulsions. delusions. phobias. hallucinations.

76. A) B) C) D) E)

Hallucinations and delusions are most likely to be experienced by those who suffer from: dissociative identity disorder. schizophrenia. major depressive disorder. agoraphobia. borderline personality disorder.

A) B) C) D) E)

Seeing one-eyed monsters would be a(n) ________. Believing that you are 77. Christopher Columbus would be a ________. delusion; compulsion obsession; delusion hallucination; compulsion obsession; compulsion hallucination; delusion

A) B) C) D) E)

The hallucinations experienced by those who 78. suffer from schizophrenia are most likely to involve ________ things that are not there. seeing feeling hearing tasting smelling

79. A) B) C) D)

One of the positive symptoms of schizophrenia includes: an expressionless face. a lack of guilt feelings. delusions of persecution. flat affect.

79. A) B) C) D)

One of the positive symptoms of schizophrenia includes: an expressionless face. a lack of guilt feelings. delusions of persecution. flat affect.

A) B) C) D)

A tendency to remain motionless for long 80. periods of time is most common among those with ________ schizophrenia. catatonic disorganized undifferentiated paranoid

A) B) C) D)

Gradually developing is to suddenly 81. developing as ________ schizophrenia is to ________ schizophrenia. reactive; process chronic; acute process; chronic acute; reactive

A) B) C) D)

The chances for recovery from schizophrenia 82. are considered to be greatest when the disorder develops: rapidly in response to a stressful life situation. slowly over a period of years. in reaction to abnormalities in brain chemistry. during adolescence or early adulthood.

A) B) C) D)

People are more likely to recover from 83. ________ schizophrenia than from ________ schizophrenia. acute; reactive process; chronic chronic; acute reactive; process

84. A) B) C) D)

Cocaine may ________ symptoms of schizophrenia by ________ dopamine levels. increase; decreasing decrease; increasing increase; increasing decrease; decreasing

85. A) B) C) D) E)

A shrinkage of cerebral tissue is most likely to be associated with: dissociative disorders. obsessive-compulsive disorder. post-traumatic stress disorder. dysthymic disorder. schizophrenia.

A) B) C) D)

Schizophrenia victims' difficulty with 86. focusing attention is most likely to be related to a shrinkage of the: thalamus. cerebellum. hypothalamus. pituitary gland

87. A) B) C) D) E)

Evidence suggests that ________ contribute (s) to schizophrenia. the internalization of anger depressed serotonin levels a pessimistic explanatory style conscious role playing prenatal viral infections

88. A) B) C) D) E)

North Americans born during the winter months are at a slightly increased risk for: depression. bipolar disorder. generalized anxiety disorder. schizophrenia. antisocial personality disorder.

A) B) C) D) E)

months are at a slightly increased risk for: depression. bipolar disorder. generalized anxiety disorder. schizophrenia. antisocial personality disorder.

A) B) C) D)

People born in ________ during the month 89. of ________ are at an increased risk for schizophrenia. the United States; September Argentina; February Australia; September South Africa; February

A) B) C) D) E)

If one identical twin is diagnosed as having schizophrenia, the probability that the other 90. twin will at some point be similarly diagnosed is approximately ________ percent. 10 25 50 75 90

91. A) B) C) D) E)

A short attention span is an early warning sign of: dysthymic disorder. a phobia. obsessive-compulsive disorder. schizophrenia. antisocial personality disorder.

A) B) C) D)

Psychological disorders characterized by inflexible, enduring, and socially maladaptive 92. behavior patterns are called ________ disorders. psychotic dissociative schizophrenia personality

93. A) B) C) D) E)

A schizoid personality disorder is most likely to be characterized by: a detachment from social relationships. shallow, attention-getting emotional displays. a sense of self-importance. an insatiable desire for attention. a fear of social rejection.

94. A) B) C) D)

Those with a histrionic personality disorder are most likely to display: a lack of guilt feelings. delusions of persecution. apathy and lack of energy. shallow, attention-getting emotions.

95. A) B) C) D)

A borderline personality disorder is most clearly characterized by a(n): insatiable desire for attention. irrational fear of people. lack of guilt feelings. unstable sense of self.

96. A) B) C) D) E)

A lack of conscience is most characteristic of those who have a(n) ________ disorder. dissociative antisocial personality dysthymic panic obsessive-compulsive

A) B) C) D) E)

Within the last year, Mr. Shangkun has been fired by three different employers because they each discovered that he was stealing money or materials from their companies. 97. Although he feels no remorse for his misdeeds, his outward signs of repentance have dissuaded his former employers from taking him to court. Mr. Shangkun's behavior is most indicative of: a personality disorder. a phobia. schizophrenia. a dissociative disorder. obsessive-compulsive disorder.

A) B) C) D) E)

The surging rates of violent crime in Western nations during the past 40 years or so are 98. best explained from a(n) ________ perspective. medical psychoanalytic bio-psycho-social evolutionary trait

A) B) C) D)

Compared with women, men are ________ 99. vulnerable to depression and ________ vulnerable to alcohol abuse. more; more less; more more; less less; less

Answer Key
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. D B C C C B D

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47.

D B C C C B D E D B B C C E D A E D A D B B D A D B B C B B C D A B E B D C A C A B D B C D C

38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87.

C A C A B D B C D C D A D C A C D B B D C B A D D D C A D A C B B E E B C C B E C C A B A D C E A E

78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99.

C C A B A D C E A E D C C D D A D D B A C B