paper jamz gitaar voor kinderen Een Paper-Jamz speelgoedgitaar is het mooiste, elektrische speelgoedgitaar en geschenk .

Ga voor een Paper Jamz gitaar voor kinderen en geef uw kind eindeloos veel muzikaal plezier. De Paper Jamz gitaar voor kinderen ziet er niet alleen superstoer uit, maar biedt tegelijkertijd vele geweldige functies, waardoor kids niet uitgespeeld raken! Want met een Paper Jamz gitaar voor kinderen ben je een stoere muzikant!

Zonder snaren echt gitaar spelen: PaperJamz elektrische gitaar voor kinderen De Paper Jamz speelgoed gitaar heeft geen snaren, maar lijkt toch als twee druppels water op een werkelijke gitaar. Door de gitaar aan te raken zullen er noten worden verspreid en daarom is deze elektrische gitaar voor kinderen ideaal voor kids. Zonder inspanning of oefenen kunnen zij oneindig vreugde ondervinden aan deze fraai ogende en kwalitatieve speelgoedgitaar. Laat uw kind de rockster in hem naar boven komen en ga voor de Paper Jamz elektrische gitaar voor kinderen. De gitaar beschikt over een ingebouwde interne luidspreker. Van verschillende speelmodes tot drie unieke, voorgeprogrammeerde hitsongs: deze elektrische speelgoedgitaar heeft het allemaal.

Gevariëerde modes, verscheidene songs en geluiden Deze elektrische gitaar voor kinderen voor kinderen heeft drie mogelijke modes. De 'Freestyle' mode, waarmee uw kind eigenhandig gitaar kan spelen, de 'Perfect Play' mode, welke de mogelijkheid biedt tot het spelen van 3 beschikbare songs, zonder valse noot en de 'Rhythm' mode, waarmee een maat gekozen kan worden voor het spelen van ieder lied. Op zoek naar speelgoed gitaar met veel mogelijkheden en daarmee eindeloos plezier? Dan zit u zeker prima met dit cadeau. Uw kind zal wellicht niet meer te stoppen met muziek maken. Urenlang zal uw huiskamer gevuld raken met de meest muzikale geluiden, gespeeld door uw klein kroost! Wilt u nog meer vreugde beleven aan deze elektrische gitaar? Sluit deze dan aan op de stereo, de computerspeakers of de unieke en speciale Paper Jamz Box. Het kan echt allemaal!

Paper Jamz Pro elektrische gitaar voor kinderen: meer opties, nog meer vreugde De geheel nieuwe PaperJamz Pro elektrische speelgoedgitaar gaat nog net even een stap verder. Deze geweldige Pro gitaar beschikt immers over alle functies die we kennen van de normale PaperJamz speelgoedgitaar, maar beschikt over nog meer methodes om de elektrische gitaar te bespelen. Nog veel meer muziek mogelijkheden, nog extra lol! Deze Pro elektrische gitaar voor kinderen ondersteunt opties als het gebruik van een USB-mogelijkheid, waarmee de lievelings nummers middels een MP3 bestand op de elektrische speelgoedgitaar geplaatst kunnen worden. Bovendien biedt deze pro gitaar de mogelijkheid tot het maken van vibrato, na het schudden van de gitaar: net als een echte speelgoed gitaar! Eveneens beschikt de pro versie over lage en hoge octaven en een ware whammy bar, voor het creëren van mooie effecten. Deze

speelgoedgitaar heeft daadwerkelijk alles wat je maar kunt bedenken.

Het mooiste cadeau ooit! Wilt u uw kind een elektrische gitaar voor kinderen geven met net dat beetje meer, dan zit u dus absoluut goed met een voortreffelijk exemplaar als de PaperJamz Pro elektrische gitaar. Deze heeft ook over een ingebouwde luidspreker met een mogelijkheid voor het regelen van het geluidsniveau. Daarnaast beschikt de pro versie van de Paper Jamz elektrische speelgoedgitaar over de mogelijkheid tot het verbinden van een hoofdtelefoon of amplifier, welke ook los te verkrijgen zijn. Maak de gitaarset voor uw kind helemaal compleet en verras deze op zo'n wijze dat hij of zij dit kado nimmer meer zal vergeten. Ongetwijfeld succes met een van de PaperJamz gitaren en eeuwig muziekplezier. Voor welke leeftijd dan ook!