Vous êtes sur la page 1sur 10

Multiple Choice Questions (MCQ) of Web Designing | MCQ Questions #sidebar a {

color: #0000fe; } a:link, a:visited { color: #fb5e00; } h1 a:link, h1


a:visited, h2 a:link, h2 a:visited, h3 a:link, h3 a:visited, h4 a:link, h4
a:visited, h5 a:link, h5 a:visited, h6 a:link, h6 a:visited { color: #0000fe; }
.entry img, img.thumbnail { background: none; border: medium none; padding:
5px; }
</body>
..daplinkverifier { margin: 0px; padding: 0px !important; text-align: left;
text-decoration: none; display: inline; position: absolute; z-index: 100000;
cursor: default !important; direction: ltr; zoom: 1; background-color: rgb(255,
255, 255); } .daplinkverifier a { margin: 0px !important; padding: 0px
!important; border: 0px currentColor !important; color: black !important;
text-decoration: none !important; display: inline !important; background-image:
none !important; } .daplinkverifier a:hover { margin: 0px !important; padding:
0px !important; border: 0px currentColor !important; color: black !important;
text-decoration: none !important; display: inline !important; background-image:
none !important; } .daplv-Valid { margin: 0px; padding: 0px; width: 10px
!important; height: 10px !important; vertical-align: middle; float: none;
display: inline-block !important; background-image:
url(http://127.0.0.1:10029/public/dap_validlink.png); background-repeat:
no-repeat !important; } .daplv-WillNotVerify { margin: 0px; padding: 0px; width:
10px !important; height: 10px !important; vertical-align: middle; float: none;
display: inline-block !important; background-image:
url(http://127.0.0.1:10029/public/dap_premium.png); background-repeat: no-repeat
!important; } .daplv-Pending { background:
url(http://127.0.0.1:10029/public/dap_pendinglink.gif) no-repeat; margin: 0px;
padding: 0px; width: 10px !important; height: 10px !important; vertical-align:
middle; float: none; display: inline-block !important; } .daplv-Invalid {
background: url(http://127.0.0.1:10029/public/dap_invalidlink.png) no-repeat;
margin: 0px; padding: 0px; width: 10px !important; height: 10px !important;
vertical-align: middle; float: none; display: inline-block !important; }
.daplv-Unknown { background: url(http://127.0.0.1:10029/public/dap_unknown.gif)
no-repeat; margin: 0px; padding: 0px; width: 10px !important; height: 10px
!important; vertical-align: middle; float: none; display: inline-block
!important; } .daplinkverifier .daplvinfo { background:
url(http://127.0.0.1:10029/public/arrow.png) no-repeat left 0px; margin: 0px;
padding: 0px 0px 0px 12px; color: black !important; line-height: 15px
!important; font-family: arial !important; font-size: 12px !important;
font-weight: normal !important; display: none; visibility: hidden; position:
absolute; z-index: 100000; } .daplinkverifier .daplvinfo-rtl { background:
url(http://127.0.0.1:10029/public/arrow-right.png) no-repeat right 0px; margin:
0px; padding: 0px 12px 0px 0px; color: black !important; line-height: 15px
!important; font-family: arial; font-size: 12px !important; font-weight: normal
!important; display: none; visibility: hidden; position: absolute; z-index:
100000; } .daplinkverifier .daplvinfo1 {border-width: 0px 2px 2px; border-style:
none solid solid; border-color: currentColor rgb(86, 174, 212) rgb(86, 174,
212); margin: -13px 0px 0px; padding: 0px !important; position: relative;
background-color: white !important; text-indent: 0px !important;}
table.daplv-data { margin: 0px !important; padding: 0px; left: 0px; min-width:
240px; } table.daplv-data tr { background-color: #ffffff !important; }
table.daplv-data td { height: 14px !important; } table.daplv-data thead {
margin: 0px; padding: 0px; background-color: rgb(86, 174, 212) !important; }
table.daplv-data thead td { padding: 5px; border: 0px currentColor; color: black
!important; background-color: rgb(86, 174, 212) !important; } table.daplv-data
td { line-height: 15px; font-family: arial !important; font-size: 12px
!important; float: none !important; } table.daplv-data td div {

/* background-color: rgb(255, 255, 255);*/ } table.daplv-data tbody td { margin:


0px; padding: 5px 5px 0px; border: 0px currentColor; color: black !important;
white-space: nowrap; } table.daplv-data tbody td strong { margin: 0px
!important; padding: 0px !important; text-align: left !important; color: rgb(0,
0, 0); font-size: 12px !important; } .daplinkversettings { margin: 0px; padding:
4px; font-size: 12px !important; font-weight: normal !important; float: none
!important; display: none; background-color: rgb(231, 231, 231); }
.daplinkversettings a { color: rgb(0, 0, 0) !important; font-size: 12px
!important; font-weight: normal !important; } .daplinkversettings table { width:
220px; font-size: 12px !important; font-weight: normal !important; margin: 0px
!important; padding: 0px !important; } .daplinkversettings table tr {
background-color: #E7E7E7 !important; } .daplinkversettings table td { margin:
0px; padding: 3px; border: 0px !important; } .daplinkversettings input { margin:
10px 0px 0px; width: 160px; color: black; font-size: 11px; } .daplvwhatisthis {
margin: 0px !important; padding: 0px !important; float: right !important;
border: 0px !important; } .daplvwhatisthis a { color: #ffffff !important;
font-size: 11px !important; font-weight: normal !important; text-decoration:
underline !important; white-space: nowrap; background-color: rgb(86, 174, 212)
!important; } .daplvwhatisthis a:hover { color: #ffffff !important; font-size:
11px !important; font-weight: normal !important; text-decoration: underline
!important; white-space: nowrap; } .daplvlogo { width: 16px !important; height:
15px !important; vertical-align: middle; margin: 0px !important; }
.daplvsubtitle { color: rgb(141, 125, 130); } .daplvmoreLink { width: 43px;
text-align: right; margin-top: 23px; float: right !important; } .daplvmoreLink a
{ color: black; font-size: 11px; } .daplvmoreLink a:hover { color: black;
font-size: 11px; } .daplvDWL { margin: 6px 0px 6px 0px !important; width: 146px;
height: 33px;}.daplvDWL img{border: 0px !important;}
.daplvDWLAll{background-color: #e8f4fb !important; width: 154px !important;
height: 33px !important; margin-bottom: 6px !important; float: right
!important;}.daplvDWLAll img{border: 0px !important;} /*.daplvDWL a { color:
rgb(255, 255, 255) !important; background-color: #00bd00 !important; font-size:
12px !important; font-style: italic !important; font-weight: normal !important;
text-decoration: none !important; }*/ .daplv-clear {padding: 0px !important;
height: 0px !important; line-height: 0px; clear: both; font-size: 1px;
background-color: transparent !important; } .cmenu {margin: 0px; padding: 0px;
font-family: arial; font-size: 12px; list-style-type: none; direction: ltr
!important; background-color: rgb(240, 240, 240); } .cmenu img {border: 0px
currentColor; } .cmenu li {list-style: none !important; margin: 0px !important;
padding: 0px; } .cmenu li:hover { } .cmenu a {padding: 4px; border: 1px solid
rgb(240, 240, 240); color: black; text-decoration: none; display: block; cursor:
pointer; background-color: rgb(240, 240, 240); } .cmenu a:hover {border: 1px
solid rgb(174, 207, 247); color: rgb(0, 0, 0) !important; background-color:
rgb(230, 237, 246); } .dlvdivContext {padding: 4px; border: 1px solid rgb(160,
160, 160); display: none; position: absolute; background-color: rgb(240, 240,
240); } .daplinkverifier .exdaplvinfo {background:
url(http://127.0.0.1:10029/public/ex-arrow.png) no-repeat left 0px; margin: 0px;
padding: 0px 0px 0px 21px; display: none; visibility: hidden; position:
absolute; z-index: 100000; } .daplinkverifier .exdaplvinfo-rtl { background:
url(http://127.0.0.1:10029/public/ex-arrow-right.png) no-repeat right 0px;
margin: 0px; padding: 0px 21px 0px 0px; display: none; visibility: hidden;
position: absolute; z-index: 100000; } .daplinkverifier .exdaplvinfo1
{background: url(http://127.0.0.1:10029/public/daplc-explanation-bg.jpg);

margin: -21px 0px 0px; padding: 0px !important; position: relative;


}table.ex-daplv-data {margin: 0px; padding: 0px; left: 0px; width: 465px
!important; } table.ex-daplv-data thead {margin: 0px; padding: 0px; }
table.ex-daplv-data thead td {height: 61px !important; text-align: right
!important; color: rgb(255, 255, 255) !important; font-family: arial !important;
font-size: 32px !important; font-weight: bold; vertical-align: top !important; }
table.ex-daplv-data thead td img {margin-top: 10px !important; margin-right:
10px !important; } table.ex-daplv-data tbody td {height: 289px !important;
color: rgb(0, 0, 0) !important; line-height: 21px !important; padding-top: 7px
!important; padding-left: 177px !important; font-family: arial !important;
font-size: 16px !important; font-weight: bold !important; vertical-align:
text-top !important; } table.ex-daplv-data tbody td div { padding-top: 4px
!important; padding-bottom: 8px !important; } table.ex-daplv-data tbody td div a
{color: rgb(0, 89, 123) !important; text-decoration: underline !important; }
table.ex-daplv-data tbody td div a:hover { color: rgb(0, 89, 123) !important;
text-decoration: underline !important; } table.ex-daplv-data tbody td ul {
list-style: none; margin: 0px !important; padding: 0px !important; }
table.ex-daplv-data tbody td ul li.valid { background:
url(http://127.0.0.1:10029/public/dap_validlink.png) no-repeat 25px 5px; margin:
0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 3px !important;
padding-left: 42px; } table.ex-daplv-data tbody td ul li.pending { background:
url(http://127.0.0.1:10029/public/dap_pendinglink.gif) no-repeat 25px 5px;
margin: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 3px
!important; padding-left: 42px; } table.ex-daplv-data tbody td ul li.invalid {
background: url(http://127.0.0.1:10029/public/dap_invalidlink.png) no-repeat
25px 5px; margin: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 3px
!important; padding-left: 42px; } table.daplv-data tbody
td.dlvm-header{font-family: Arial !important; color: #000000
!important;padding-bottom: 5px !important; background-color :#e8f4fb
!important;} table.daplv-data tbody td.dlvm-nav{text-align: left !important;
padding: 5px 0px 0px 5px !important;} .dlvmprev{margin-left: 58px
!important;cursor: pointer !important;font-size: 16px !important;font-family:
Arial !important; color: #000000 !important;} .dlvmnext{cursor: pointer
!important;font-size:16px !important;font-family: Arial !important; color:
#000000 !important;} .dlvmcur{margin: 0px 5px 0px 5px !important;}
.dlvfilename{font-weight: bold !important;} .dlvm-total{font-size: 14px
!important; font-weight: bold !important;} .dlvfloatleft{float: left
!important;}
Download With DAP
DAP Link Checker Settings

MCQ Questions
Collection of Multiple Choice Questions & Online Quizzes

<!-- google_ad_client = "ca-pub-8645451522889539"; /* Link 468x15 */


google_ad_slot = "1310490128"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 15;
//-->

Home
MCQ Questions Fundamentals of Computer
Operating Systems
C/C++ Programming Language
Computer Networking
HTML & Web Designing
Database Management System
Microsoft Office >>Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft Access
Online Quizzes Fundamentals of Computer
Operating Systems
C/C++ Programming Language
Computer Networking
HTML & Web Designing
Microsoft Office >>Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft Access
About

MCQ of Web Designing Set 5


HTML & Web Designing (MCQs)
__reach_config = { pid: '5045f365a782f365900000fb', title: 'MCQ of Web
Designing &ndash; Set 5', tags:
["computer","html","it","mcq","mcq-questions","multiple-choice-questions","objec
tive-questions","web-designing"],P
authors: ["Ganesh Maharjan"], channels: ["html-web-designing-objective"],
slide_logo: false, slide_active: true, date: '2011-12-31 19:16:38', url:
'http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-web-designing-set-5',
header: 'RECOMMENDED FOR YOU' }; var content =
document.getElementById('simplereach-slide-tag').parentNode, loc; if
(content.className){ loc = '.' + content.className; } if (content.id){ loc = '#'
+ content.id; } __reach_config.loc = loc || content; (function(){ var s =
document.createElement('script'); s.async = true; s.type = 'text/javascript';
s.src = document.location.protocol +
'//d8rk54i4mohrb.cloudfront.net/js/slide.js'; __reach_config.css = ''; var tg =
document.getElementsByTagName('head')[0]; if (!tg) {tg =
document.getElementsByTagName('body')[0];} if (tg) {tg.appendChild(s);} })();
<!-- google_ad_client = "ca-pub-8645451522889539"; /* Leaderboard 728x90 */
google_ad_slot = "1253636164"; google_ad_width = 610; google_ad_height = 90;
//-->
This set of MCQ Questions is related to Web Designing. This series of Multiple
Choice Questions (MCQs) covers Web Deigning Language and Tools such as HTML,
XHTML, Java Script, Web Topology & Terminology, Domain Name, Web Hosting & etc.

Here is the 5th Set of this series.

Multiple Choice Questions on Web Designing


5.1
A.
B.
C.
D.

How to define target in new page in HTML?


<a href = http://www.ghumti.com/ target
<a href = http://www.ghumti.com/ target
<a href = http://www.ghumti.com/ target
<a href = http://www.ghumti.com/ target

5.2
A.
B.
C.
D.

In
To
To
To
To

5.3
A.
B.
C.
D.

CSS is an acronym for


Cascading Style Sheet
Costume Style Sheet
Cascading System Style
None of the Above

5.4
A.
B.
C.
D.

Which of the following protocol is not used in the Internet


Telnet
WIRL
HTTP
Gopher

5.5
A.
B.
C.
D.

Who invented World Wide Web (WWW)?


Blaise Pascal
Charles Babbage
Herman Hollerith
Tim Berners-Lee

5.6
A.
B.
C.
D.

What is the use of Web Font in HTML ?


that is the core font that is use to develop Web Pages.
that enables to use fonts over the Web without installation.
that is the special font that developed by Microsoft Corp.
All of the Above.

5.7
A.
B.
C.
D.

What is <tt> tag in


It renders fonts as
It renders fonts as
It renders fonts as
None of the Above.

5.8
A.
B.
C.
D.

What is the use of Forms in HTML?


to display contents of email.
to display animation effect.
to collect users input.
None of the Above.

5.9
A.
B.
C.
D.

What is the use of iframe in HTML?


to display a web page within a web page.
to display a web page with animation effect.
to display a web page without browser.
All of the Above.

=
=
=
=

blank>Click Here</a>
_blank> Click Here </a>
#blank> Click Here </a>
@blank> Click Here </a>

HTML, Uniform Resource Identifier (URI) is used to


create a frame document .
create a image map in the webpage.
customize the image in the webpage.
identify a name or a resource on the internet.

HTML?
teletype text font style.
truetype text font style.
truncate text font style.

5.10
A.
B.
C.
D.

FTP
File
File
File
File

is an acronym for
Transaction Protocol
Transmission Protocol
Translation Protocol
Transfer Protocol

Click Here for Answers


1 B / 2 D / 3 A / 4 B / 5 D / 6 B / 7 A / 8 C / 9 A / 10 D
<!-- google_ad_client = "pub-8645451522889539"; /* Large Rectangle (336 x 280)
*/ google_ad_slot = "5253373311"; google_ad_width = 336; google_ad_height = 280;
//-->

Free Font
Free website templates
Microsoft Words

Incoming search terms:


which of the following protocol is not used in the internet
multiple choice questions on web designing
css objective type questions and answers
css objective type questions answers
objective type questions on web designing
css multiple choice questions with answers
css multiple choice questions and answers
objective questions on html
objective question on internet
multiple choice questions in css with answers
Related posts:
MCQ of Microsoft Word Set 4
MCQ of Web Designing Set 1
MCQ of Web Designing Set 2
MCQ of Web Designing Set 3
MCQ of Web Designing Set 4
Tags: Computer, HTML, IT, MCQ, MCQ Questions, Multiple Choice Questions,
Objective Questions, Web Designing

Leave a Reply
Click here to cancel reply.

Name (required)
Mail (will not be published) (required)
Website

Confirm you are NOT a spammer


//v1.2 var gasp_p = document.getElementById("gasp_p"); var gasp_cb =
document.createElement("input"); var gasp_text = document.createTextNode("
Confirm you are NOT a spammer"); gasp_cb.type = "checkbox"; gasp_cb.id =
"cl_check_6f9"; gasp_cb.name = "cl_check_6f9"; gasp_cb.style.width = "25px";
gasp_p.appendChild(gasp_cb); gasp_p.appendChild(gasp_text); var frm =
gasp_cb.form; frm.onsubmit = gasp_it; function gasp_it(){ if(gasp_cb.checked !=
true){ alert("Please check the box to confirm that you are NOT a spammer");
return false; } return true; } you MUST enable javascript to be able to comment

MCQ Questions Search

<!-- google_ad_client = "pub-8645451522889539"; /* heading */ google_ad_slot =


"7711990433"; google_ad_width = 300; google_ad_height = 250; //-->
Previous Posts

MCQ of Microsoft Word Set 6


6-1. Which simplifies the process of formatting text if the same formatting is
required in more than one location A. Au...
MCQ of Microsoft Excel - Set 9
A new set of MCQ Questions on the category of Microsoft Excel. In this set you
will get 10 Multiple Choice Questions rel...
MCQ of Web Designing - Set 1
1-1. What is the full form of HTML? A. Hyper text markup language B.
Hyphenation text markup language C. Hyphenatio...

MCQ of Microsoft Word (Shortcut Keys) Set 11


In this series of MCQ Questions on Shortcut Keys of Microsoft Word. These
Shortcut Keys are combine with Ctrl key. Two ...
var spe_array = new Array(); var spe_obj = ; var spe_scrollPos = ; var
spe_numScrolls = ; var spe_heightOfElm = 109 ; // Height of each element (px)
var spe_numberOfElm = 3 ; var spe_scrollOn = true ; function
spe_createscroll() { spe_array[0] = <div class=\ spe_div\
style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px 0px;\ ><div
class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-computer-networkingset-3\ >MCQs
of Computer Networking - Set 3</a></strong></div><div class=\ spe_excerpt\ >This
is a new set of MCQ Questions in the category of Computer Networking. In this
set as usual you will get 10 Multip...</div></div> ; spe_array[1] = <div
class=\ spe_div\ style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px 0px;\ ><div
class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-c-cpp-programming-la
nguage-set-4\ >MCQt
of C/C++ Programming Language - Set 4</a></strong></div><div
class=\ spe_excerpt\ >4.1 Which of the following function that must contain in
all C++ programs?\r\na. start()\r\nb. system()\r\nc. main()\r\nd.
pro...</div></div> ; spe_array[2] = <div class=\ spe_div\
style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px 0px;\ ><div
class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-computer-networkingset-1\ >MCQ
of Computer Networking - Set 1</a></strong></div><div class=\ spe_excerpt\ >In
this series of Multiple Choice Question set you will get MCQ Questions from
Computer Networking, Computer Netwo...</div></div> ; spe_array[3] = <div
class=\ spe_div\ style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px 0px;\ ><div
class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-microsoft-excel-set8\ >MCQ;
of Microsoft Excel - Set 8</a></strong></div><div
class=\ spe_excerpt\ >Microsoft Excel is widely use Spreadsheet application
worldwide. In this set you will get 10 Multiple Choice Questions
o...</div></div> ; spe_array[4] = <div class=\ spe_div\
style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px 0px;\ ><div
class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-microsoft-word-set-2
\ >MCQ:
of Microsoft Word Set 2</a></strong></div><div class=\ spe_excerpt\ >2-1.
Single spacing in MS-WORD document causes ____ point line spacing?\r\nA.
10\r\nB. 12\r\nC. 14\r\nD. 16\r\n\r\n2-2. Which would ...</div></div> ;
spe_array[5] = <div class=\ spe_div\ style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px
0px;\ ><div class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-fundamentals-of-comp
uter-set-10\ >MCQ;
of Fundamentals of Computer - Set 10</a></strong></div><div
class=\ spe_excerpt\ >New MCQ Questions set on the category of Fundamentals of
Computer. As usual in this set you will get 10 Questions on ...</div></div> ;
spe_array[6] = <div class=\ spe_div\ style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px
0px;\ ><div class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-microsoft-word-set-6
\ >MCQi
of Microsoft Word Set 6</a></strong></div><div class=\ spe_excerpt\ >6-1.
Which simplifies the process of formatting text if the same formatting is
required in more than one location\r\nA. Au...</div></div> ; spe_array[7] =

<div class=\ spe_div\ style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px 0px;\ ><div


class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-microsoft-excel-set9\ >MCQh
of Microsoft Excel - Set 9</a></strong></div><div class=\ spe_excerpt\ >A new
set of MCQ Questions on the category of Microsoft Excel. In this set you will
get 10 Multiple Choice Questions rel...</div></div> ; spe_array[8] = <div
class=\ spe_div\ style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px 0px;\ ><div
class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-web-designing-set-1\
>MCQ_
of Web Designing - Set 1</a></strong></div><div class=\ spe_excerpt\ >1-1. What
is the full form of HTML?\r\nA. Hyper text markup language\r\nB. Hyphenation
text markup language\r\nC. Hyphenatio...</div></div> ; spe_array[9] = <div
class=\ spe_div\ style=\ height:105px;padding:2px 0px 2px 0px;\ ><div
class=\ spe_link\ ><strong><a
href=\ http://mcqquestions.com/multiple-choice-questions-of-microsoft-word-short
cut-keys-set-11\ >MCQn
of Microsoft Word (Shortcut Keys) Set 11</a></strong></div><div
class=\ spe_excerpt\ >In this series of MCQ Questions on Shortcut Keys of
Microsoft Word. These Shortcut Keys are combine with Ctrl key. Two
...</div></div> ; spe_obj = document.getElementById( spe_Holder );
spe_obj.style.height = (spe_numberOfElm * spe_heightOfElm) + px ; // Set
height of DIV spe_content(); } spe_createscroll();

window.___gcfg = {lang: en }; (function() {var po =


document.createElement("script"); po.type = "text/javascript"; po.async =
true;po.src = "https://apis.google.com/js/plusone.js"; var s =
document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();

Follow this blog


if(typeof(networkedblogs)=="undefined"){networkedblogs =
{};networkedblogs.blogId=935635;networkedblogs.shortName="mcqquestions";}

Related Posts
MCQ of Microsoft Word Set 4
MCQ of Web Designing Set 1

MCQ of Web Designing Set 2


MCQ of Web Designing Set 3
MCQ of Web Designing Set 4

Home
Multiple Choice Questions
Search
Privacy Policy
About
MCQ Questions by Ganesh Maharjan
var infolink_pid =234665; var infolink_wsid = 0; var message = "This function
is disabled!" ; if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=clickNS4; } else if
(document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4;}
document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false") d
isableSelection(document.body) var gaJsHost = (("https:" ==
document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");
document.write(unescape("%3Cscript src= " + gaJsHost +
"google-analytics.com/ga.js type= text/javascript %3E%3C/script%3E"));
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-20344259-1"); pageTracker._initData();
pageTracker._trackPageview(); //<![CDATA[ function wo_map_console(url) {
window.open(url,"wo_map_console","height=650,width=800,toolbar=no,statusbar=no,s
crollbars=yes").focus();
} //]]> /* <![CDATA[ */ var _wpcf7 =
{"loaderUrl":"http:\/\/mcqquestions.com\/wp-content\/plugins\/contact-form-7\/im
ages\/ajax-loader.gif","sending":"Sendingp
..."}; /* ]]> */