Vous êtes sur la page 1sur 4

Progress Test II

Date____/ 11/ 2015

Term I

Grade VIII

Full name ______________________

Task 1: Listen to the text and choose the correct answer. (Each correct answer
is 1 point. Maximum points 8)
1. What did Shirly want to do?
A) buy her own car
B) pass her driving test and buy a car
C) pass her driving test and drive a car
2. Shirleys husband is called ___
A) Kevin
B) Ken
C) Ben
3. How old is Shirly now?
A) seventeen
B) eighty
C) fifty
4. The recording gives us information
A. When Shirly passed her driving test.
B. If she had a teacher to study driving.
C. How much time did she spend on practicing.
5. Passing driving test
A) Was difficult only for Shirly
B) It is difficult for young people
C) It is difficult for most people who talk exams in it.
6. How many times did Shirly take her driving exam?
A) Only once
B) several times
C) many times
7. Her husband is happy because (Circle the most correct answer)
A. His wife has passed the driving exam
B) Can drive a car and go everywhere she wants by herself.
C) Can buy her own car.
8. We can say that Shirley
A) hard-working but a bit lazy
b) a bit lazy
C) a person who never
gives up
8

.
Task2: Find grammar mistakes (tenses, order of the sentence ) and correct
them. There is only one mistake in each sentence. Cross a wrong word and
write a correct answer on the line given next to each sentence. You can use

#82
1

only one word, correct form of the verb or rearrange the order of the words to
correct a mistake. See the sentence 0 as an example. (Each correct answer is 1
point. maximum point 10.)
1. I am not go to do anything special on this Sunday.
going_____
2. They did not build anything yet.
____________________
3. That woman has behaved just very rude.
____________________
4. We hasnt see each other for days.
____________________
5. I have worked at Stockhomes since 7 years.
4._____________________
6. I havent gone to the beach for June.
____________________
7. Are you go to play football tonight?
____________________
8. Are you going speaking to Mary late?
____________________
9. They are to flying to London at 7 oclock tonight.
____________________
10.
We buy some clothes when we will go to London.
_____________________
11.
Liza is not here yet. Lets have dinner while she arrives.
10.____________________

0. ___I am not
1.
2.
3.

5.
6.
7.
8.
9.

10
Task3: Find lexical mistakes the sentences and correct them. There is only one
mistake in each sentence. Cross a wrong word and write a correct answer on
the line given next to each sentence. You can correct only one word or a
phrasal verb. See the sentence 0 as an example. (Each correct answer is 1
point. maximum point10.)
1. You should go on this coat. Its too hot outside.
0.
_____take off______
2. Hundreds of years ago the name of the kings and queens house was a hotel. 1.
_______________ __
3. An underground train goes through a railway.
2.
__________________
4. This breadge on the River is very dangerous to walk on it.
3.
__________________

#82
2

5. The mall is used to remember important people or events.


__________________
6. The Igloo houses are covered with bamboo and palm leaves.
__________________
7. We wore our skis in the pool to protect your eyes.
__________________
8. You should take off smoking. Its bad for your health.
__________________
9. My grandparents look in me at the weekends to spend time together.
__________________
10.
This year Im still going to take on studying French.
9. __________________
11.
There are lots of small buildings which touch the sky in London.
10. _________________

4.
5.
6.
7.
8.

10

Task 4: Read the text and choose the correct answer. Each correct answer is 2
point. (Each correct answer 1, Maximum point-10)
Ariau Amazon Towers is one of the most incredible hotels Ive ever stayed in.
Its in the middle of the Amazon rainforest in Brazil, about 60 kilometres from
Manaus, the nearest city. What makes it so special is that most of the hotel is up in
the trees- 30 metres above the ground. Ariau Amazon Towers has 278 rooms and
special rooms - including a Tarzan room - and it costs around $120 at night.
There are two excellent restaurants and after dinner you can go for a drink in
one of treetop bars. Or you can go swimming in one of the hotels beautiful
pools and watch the monkeys and birds in the trees above you.
There are also lots of things to do nearby. You can go for a long walk in the
rainforest with an excellent local guide and see plants , trees ,birds and
animals of every description. You can also go to local villages for the day or
go on a boat trip along the river Amazon and go fishing for piranhas. You will
be in an adventures very day but you should choose the right time because it rains a
lot from December to June. So the best time to visit is from July to November.

1. What makes Ariau Amazon Towers different from others?


A. It is in the forest.

#82
3

B. It is in the forest and has 278 rooms.


C. Is in the forest and the great part of it does not touch the ground.
2. Which of them cannot you see/find in this hotel?
A. A place to drink.
B. A place to play sport.
C. A place to entertain.
3. What activities can you do outside the hotel?
A. You can go for a walk on the river Amazon with a guide.
B. You can go on a trip along Amazon and catch different kinds of fish.
C. You can go to the rainforest with a guide and also visit some nearby villages
4. How many rooms are there?
A. More than two hundreds and eighty.
B. Less than two hundreds and eighty-seven.
C. Less than two hundreds and eighty.
5. Which of them is the most correct?
A) If you visit Ariau Amazon Towers in March, there will be rain.
B) If you visit Ariau Amazon Towers in November, there will not be rain
C) If you visit Ariau Amazon Towers in September, there will be rain
6. Which information is not given in the texts? (Circle the most correct answer)
A. What activities can you do inside and outside the hotel.
B. Where the hotel is and how many storeys it has.
C. How many rooms are in it and how much they cost.

Total:
40

Keys: I. 1.a 2.b 3. C 4.a 5.c 6.c 7.c 8.c 9.a 10.b
II. 1.built
2.has just behaved 3.havent seen
8.flying 9.are going 10.going

4.for 5. Since 6.going 7.to speak

III. 1. Castle 2. Tunnel 3.bridge 4. Monument 5. Homes 6.googles 7.give up 8. Look


after 9. Fire 10.skycrapers
IV. 1.c 2.a 3.c 4.c 5.a 6.b

#82
4