Vous êtes sur la page 1sur 11

HowToDealWithTheProblemofPreparationof98366Exam

The preparation can be started once after knowing the syllabus of exam. If you start browsing to find a suitable source to prepare
MicrosoftMicrosoftTechnologyAssociate98366from,youwillbebombardedwiththousandsofresults.Itthenaddstoyourhard
worktolookforthemostauthenticsourcefromthatheap.Tosaveyoufromthistrouble,Iwilltellyouthesourcethatwillgiveyou
themostreliableinformationontheMTANetworkingFundamentalsexamyouhavetoattempt.

HavePass4sureTestByYourSide
The website I am talking about is Pass4sureTest and it is the most dependable source of 98366 MTA Networking Fundamentals
exampreparationmaterial.ThisisbecauseithasbeeninassociationwithMicrosoftforalongperiodoftimenowandisconsidered
asbestoutthere.Inaddition,Pass4sureTestisoneoftheforerunnersofpreparationmovementandhasbeenhelpingcandidatestoget
throughtheirexamsforstretchoftime.

VerifyReliabilityThroughTestimonials
Youcanverifythereliabilityandrelevancybylookingatthelonglineoftestimonialsstatedbythecustomers.ThePass4sureTest
has successfully turned a number of customers into certified Microsoft professionals.The testimonial section is full of claims by
MicrosoftMTANetworkingFundamentalsprofessionalsthatwillinglyguaranteethereliabilityofPass4sureTest.

WhatisSpecialAboutThe98366ExamProduct?
How would you know that the material provided by Pass4sureTest is unique and
incomparable to others? Well this can be confirmed by looking at the material
provided to you. It is in rich PDF format which is easy to read and edit. Moreover,
there is also special software included in the product that allows you to practice the
testbeforetakingexam.

TheFacilityToSet98366Exam
Preferences
With numerous accessibility options provided by the
Pass4sureTest's product, you can change exam
preferences,languagesandotheroptionsaswell.So,do
asyouplease.

SimulationofMicrosoft98366
Exam

98366PracticeTestSoftware
The 98366 practice software is created by specialists who have made sure that the
questionsinthissoftwarecoverallthesyllabustopicsoftheMicrosoft98366exam.
Resultantly,youwillgetfullcoverageofthesyllabus.

The practice test software provided in the product


imitates the MTA Networking Fundamentals exam
environmentandhence,providesyoutheopportunityto
attempt the real exam before it actually happens.As a
result, your confidence is driven up and you will enter
the examination hall knowing what you are going to
faceinthere.

SAFEANDSECURE
With highly effective tools developed by McAfee and a SSL 64bit
framework,Pass4sureTestgivesyouunbeatablesecurity.

QUALITYISOURGUARANTEE
The material provided by the Pass4sureTest is top quality. Such
quality is achieved by a complete research of the 98366 MTA
Networking Fundamentals exam syllabus to create the preparatory
material.

HANDYINTERFACE
The product is specially designed by keeping in mind the problems
people have with the tech products. To ensure this Microsoft MTA
Networking Fundamentals specialists have worked hard and made a
handyproduct.

MoneyBackGuarantee
Pass4sureTest is very
muchconfidentaboutthe
product it offers and as a
result, it gives each and
every candidate a 90
days'windowtostatehis
failure in Microsoft Technology Associate
98366exam.Ifacandidatebringsforthhis
failure in 90 days, Pass4sureTest pays the
money back to the candidate. What better
opportunity can there be to make your
investmentriskfree?Formoredetails,visit
thewebsite.

NeverRemainBehindon
Updates
Pass4sureTest knows the
importance of updates in
a
software
related
product. Therefore, it
provides routine updates
for
the
syllabus,
Microsoft 98366 exam questions and the
software.Theseupdatescanbedownloaded
free of cost. To get benefit fully from the
product, you should regularly check for
updates.

DiscountsAndRewards
Current customers
are enjoying benefits
of cashback offers
whereas
new
promotions
are
launched for the new
customers.Bybuying
the Microsoft Microsoft Technology
Associate 98366 MTA Networking
Fundamentals exam package, you can get a
30% discount. It will remain by your side
during you entire professional career and
willkeeponhelpingyou.

TryFreeDemoofMicrosoft98366ExamQuestions
Don'ttrustPass4sureTestbeforetryingthefreedemoofthe98366examproduct.Thiswillenableyoutocheckthequalityaswell.Getthedemofor
Microsoft TechnologyAssociate 98366 exam now, free of cost. When you get satisfied with the quality, make the final purchase. Do leave your
valuablefeedbackasitisagoodsourceofinsight.

http://www.pass4suretest.com/98366exam.html

Microsoft
98-366
MTA Networking Fundamentals

Demo Product
To Buy Full Set of Exam Questions, Visit:
http://www.pass4suretest.com/98-366-exam.html

Question: 1
Identif whether the given statement is true or ialse. "In a bus topologf, when a computer transmits
its data, the signals travel in both directons on the bus untl thef reach both ends."
A. False
B. True

Answer: B
Question: 2
Identif whether the given statement is true or ialse.
"A switch passes data based on the MAC address."
A. True
B. False

Answer: A
Question: 3
The ____ lafer provides access to the network ior applicatons and certain user iunctons. It displafs
incoming iniormaton and prepares outgoing iniormaton ior network access.
A. Transport
B. Network
C. Phfsical
D. Session
E. Data-link
F. Applicaton

Answer: F
Question: 4
Which oi the iollowing utlites will produce the output as shown in the image below?

A. PING
B. NETSTAT
C. TRACERT
D. NBTSTAT

Answer: A
Question: 5
Which oi the iollowing is a iuncton oi a WINS server on a network?
A. Assigning virtual memorf to the server.
B. Assigning IP addresses.
C. Convertng host names to domain names.
D. Convertng NetBIOS names to IP addresses.
E. Assigning computer names.

Answer: D
Question: 6
Which oi the iollowing services is required in a routed network to communicate with the DHCP
server on another segment?
A. DHCP
B. RIS
C. DNS
D. DHCP relaf agent
E. WINS

Answer: D
Question: 7
Which oi the iollowing utlites will produce the output as shown in the image below?

A. NBTSTAT
B. IPCONFIG
C. PING
D. NETSTAT

Answer: B
Question: 8
In the FDDI network, each network node is connected to a central cabling nexus called a ____.
A. Concentrator
B. Gatewaf
C. Repeater
D. Transceiver
E. NIC
F. Bridge

Answer: A
Question: 9
Which oi the iollowing devices is required ior remotelf accessing the network through PSTN lines?
A. Hub
B. Bridge
C. Switch
D. Modem
E. Gatewaf
F. Router

Answer: D
Question: 10
PRI, a iorm oi ISDN, can provide transmission rates oi up to ____.
A. 1.544Mbps
B. 16Kbps
C. 128Kbps
D. 64Kbps

Answer: Pending
Question: 11
Which oi the iollowing standards uses twisted pair cabling?
A. 10Base5
B. 10BaseT
C. 100BaseSX
D. 100BaseFX

Answer: B
Question: 12
Which oi the iollowing statements is true regarding VLAN?
A. It increases the number oi interiaces available to the network.
B. It is applied in case oi RIP routng.
C. It confgures permissions across the network.
D. It enables the user to map port number.

Answer: A
Question: 13
Identif whether the given statement is true or ialse.
"In a segmented network, the router prevents broadcasts irom being transierred irom one segment
to another."
A. True
B. False

Answer: A
Question: 14
Which oi the iollowing iunctons is not periormed bf a router?

A. Internetwork communicaton
B. Broadcast iorwarding
C. Packet fltering
D. Packet switching

Answer: B
Question: 15
Which oi the iollowing cables ofers more resistance to crosstalk than the other cables?
A. Unshielded twisted pair
B. Fiber-optc
C. Coaxial
D. Shielded twisted pair

Answer: B
Question: 16
Which oi the iollowing devices is used to create VLANs in a small network?
A. Switch
B. Bridge
C. Hub
D. Repeater

Answer: A
Question: 17
You work as a Network Administrator ior McRobert Inc. Your companf has a TCP/IP-based network.
You want to know the statstcs oi each protocol installed on four computer. Which oi the iollowing
commands will fou use?
A. NETSTAT -r
B. NBTSTAT -s
C. NBTSTAT -r
D. NETSTAT -s

Answer: Pending
Question: 18
You work as a Web Designer ior Blue Well Inc. You have to create a Web site ior the companf. The
Web site will be ior internal use onlf and will contain iniormaton about policies and procedures oi
the companf. What will be the scope oi the Web site?

A. Extranet
B. Internet
C. Utlitarian
D. Intranet

Answer: D
Question: 19
You work as a Network Administrator ior Tech Periect Inc. The companf has a TCP/IP-based routed
network. The network is confgured on Cisco devices. The network is confgured as shown in the
image below:

Following is a list oi the tfpes oi cable used in networking:

Which oi the iollowing optons is correct regarding the tfpes oi cable used ior connectng diferent
networking devices on the network?
A. A-4, B-3, C-2, D-1
B. A-3, B-1, C-1, D-4
C. A-1, B-2, C-3, D-4
D. A-2, B-1, C-4, D-3

Answer: B
Question: 20
You work as a consultant ior Tech Periect Inc. You are required to design a gigabit network ior the
companf. Which oi the iollowing tfpes oi cables will fou use ior the network?
A. CAT 3
B. CAT 4
C. CAT 5
D. CAT 6

Answer: D

THANKS FOR TRYING THE DEMO OF OUR PRODUCT


Visit Our Site to Purchase the Full Set oi Actual 98-366 Exam Questons With Answers.

http://www.pass4suretest.com/98-366-exam.html
We Also Provide Practce Exam Sofware That Simulates Real Exam Environment And Has
Manf Seli-Assessment Features. Download Free Product Demo From:

http://www.pass4suretest.com/98-366-exam.html

Monef Back Guarantee

Check Out Our Customer Testmonials