Vous êtes sur la page 1sur 7

[ ] Lynn 4

101. Because of the heavy traffic congestion, the delegates were more than three hours
late for the meeting, which ------- the cancellation of the contract.
(A) Has led to (B) has led (C) led (D) has been led to

102. This years seminar will discuss the important role management ------- in maintaining employee morale
during last years crisis.
(A) plays (B) played (C) playing (D) had played

103. The company has to decide whether to renew its ------- on the current office building before it expires.
(A) sales (B) lease (C) property (D) contraction

104. We will ------- your offer on condition that you reduce the price by 15 percent.
(A) make (B) permit (C) accept (D) perform

105. Track and Trace is a Royal Mail service that lets you check the status of a trackable item ------- through
the post.
(A) sent (B) sending (C) were sent (D) have sent

106. After the car accident, the insurance company arranged for Ms. Jefferson to rent a car while ------ is
being repaired.
(A) She (B) herself (C) hers (D) myself

107. Steam engines have been replaced in most cases by more ------- and efficient devices, such as the
electric motor.
(A) economy (B) economic (C) economical (D) economically

108. Requests for overtime authorization must be submitted ------- writing on the form provided.
(A) on (B) by (C) as (D)in

109. Completion of the customer satisfaction survey may ------- approximately half an hour.
(A)last (B) spend (C)take (D) keep

110. Product ------- is subject to change without notice, and may change between order placement and
shipment of the product.
(A)productivity (B)availability (C)capability (D) abnormality

111. Tea drinking culture in the United States is on the rise------- people become aware of the health benefits
of drinking tea.
(A)because of (B)as (C)until (D)although

112. DRS Technologies announced that it has received two contracts ------- $48.8 million from Raytheon
Company.
(A)totally (B)totalled (C)totalling (D) totals

113. The committee was opposed to ------- the proposal to open another branch in London next year.
(A)accept (B)acceptance (C)accepting (D)being accepted

114. Quality control standards became stricter after the number of defective items ------- in this factory
increased significantly.
(A)founded (B)found (C)finds (D) finding

115. Drug prices have been rising at ----- an rapid rate that people are worried that the drugs they need will
be beyond their financial ability.
(A)very (B) too (C) so (D) such

116. Use of ASU computer resources or electronic information without --------- is prohibited.
www.Hackers.co.kr
[ ] Lynn 4
(A)confirmation (B)authorship (C) author (D)
authorization

117. According to the Supervisors Guide, temporary employees can work overtime when requested by -------
direct supervisors.
(A) themselves (B) they (C) their (D) them

118. Employers are asked to retain all the receipts in order to be reimbursed for expenses --------- while on
business trips.
(A) occurred (B) recurred (C) incurred (D) concurred

119. Wendy's International, Inc. said average sales at U.S. franchise restaurants decreased 0.1% during the
first quarter, ------- to an increase of 3.7% during the same quarter a year ago.
(A) compare (B) compared (C) comparison (D) comparative

120. Sales of Central Texas homes dropped for the eighth ------- month in February, and a bigger slowdown
could be ahead.
(A) previous (B) contingent (C) comparison (D) consecutive
121. Nearly half of U.S. adults believe the stress in their lives -------- during the past five years, as reported in
an October study by the American Psychological Association.
(A) has escalated (B)escalated (C) escalates (D) will escalate

122. For every order above 300 grams of teas, Teacuppa will automatically upgrade the Standard Shipping
to Priority Shipping without any additional -------.
(A) fine (B)charges (C) bill (D) prices

123. Richard Golub and Eric Brus have compiled a new book, aimed at providing a ------- and understandable
overview of any scientific subject.
(A) apprehensive (B) presumptive (C) comprehensive (D) fragile

124. Delta group is committed ------- environmental protection and has implemented green and lead-free
production for many years.
(A) for (B) with (C) since (D) to
125. By the time she retires next July, Mrs. Jefferson ----------- for 25 years at TNT publishing company.
(A) will work (B) will have been worked (C) has been working (D) will have worked

126. The Tokyo Foundation was established on 1st July 1997, as a not-for-profit organization -------in activities
of public benefit.
(A) followed (B)presented (C) involving (D) engaged

127. Representatives from both parties had already met several times to discuss the issues but they failed
to -------- an agreement.
(A) come (B) arrive (C) reach (D) switch

128. Launched in 2000, Valley Wines' goal is to deliver high quality wines, at the same price ------- mass-
produced supermarket wines.
(A)as (B)with (C) at (D)in

129. True Blue Coffee Roasters, West-Virginia-based coffee roasting company, has ------ begun selling its
fresh-roasted super-premium line of coffees on eBay.
(A)surely (B)approximately(C) solely (D) recently

130. Mr. Welson does not know anything about copy machine so when there are any problems with the copy
machine, he usually has it ----------.
(A) repair (B) to repair (C) repaired (D) repairing
131. The salary is competitive and ------- with qualifications and experience of the candidates.
www.Hackers.co.kr
[ ] Lynn 4
(A) eligible (B) commensurate (C) responsive (D)
considerable

132. All employees are working --------- in order to finish the proposal on time.
(A) collaborate (B) collaborative (C) collaboratively (D) collaborates

133. It is -------- that anyone developing environment projects be properly supported, especially in the initial
stages.
(A) competent (B) essential (C) significant (D) accurate

134. Cooking.com is the -------of the 2006 i.Merchant Gold award for overall excellence as an online retailer.
(A) receive (B) receipt (C) receiving (D) recipient

135. A recent survey reveals that ------- 40 percent of college students say their next computer purchase will
be a Mac.
(A) after (B) shortly (C) nearly (D) normally

136. All stores in the LNT shopping mall will be closed at 2:00 PM on Friday ------- Easter holidays.
(A) since (B) due to (C) during (D) while

137. The survey covered ninety-five textbooks, sixty-eight of -------- were at the secondary level and twenty-
seven at the primary level.
(A) that (B)whom (C)where (D)which

138. It is not advisable for applicants to compare their contract based -------- on salary.
(A) fully (B)solely (C) nearly (D)surely

139. According to an estimate made by the FSO, the consumer price index will ------- rise by 2.8% in February
2008 compared with February 2007.
(A) Recently (B) Presumably (C) Rarely (D) Newly

140. The ongoing cement shortage in the UAE has reached a ------- stage, with contractors being forced to buy
cement on the black market.
(A) critical (B) criticize (C) critic (D) criticism

www.Hackers.co.kr
[ ] Lynn 4
Questions 141-143 refer to the following new employee welcome letter.

It is with great pleasure that I welcome you as a new employee to LED Corp. I am very pleased that you have
chosen to accept our offer of employment and know that this is the beginning of a -------beneficial association.
141.
(A) rarely
(B) mutually
(C) barely
(D) recently

We encourage our personnel to take advantage -------selected courses that are available in this vicinity, in order
to
142.
(A) With
(B) On
(C) Of
(D) For

improve their skills and learn new skills in related areas. The courses and their corresponding ------- dates are
listed
143.
(A) registration
(B) registered
(C) registering
(D) register

on the employee bulletin board for your review. If you decide to attend one of these courses, please advise
your office manager and he will make the necessary arrangements.

Once again, welcome to LED Corp.

www.Hackers.co.kr
[ ] Lynn 4
Questions 144-146 refer to the following e-mail.

Thank you for your recent application for employment with LETs Travel Agency.

We regret to inform you that there are no openings in our firm at this time. While we know this is ------- news,
144.
(A) Disappointed
(B) Disappoint
(C) Disappointing
(D) disappointment

we would like to ------- your application in our files for future openings.
145.
(A) Remain
(B) Retain
(C) Stay
(D) Sustain

Thank you for your interest ------- working for our company.
146.
(A) on
(B) in
(C) with
(D) for
Questions 147-149 refer to the following notice.

Dear

It is our great pleasure to inform you that you have been promoted to the challenging and demanding position
of vice president.

This promotion is in ------- of the fine work you have done for this firm. We are very confident that you will meet
147.
(A) Attraction
(B) suggestion
(C) Recognition
(D) Deliberation

the new responsibilities which accompany the position of vice president with the same level of enthusiasm and
enterprise which you have exhibited ------- you came to work with our firm.
148.
(A) because
(B) Since
(C) considering
(D) although

Please accept our congratulations ------- your new promotion.


149.
(A) For
(B) With
(C) On
(D) in

www.Hackers.co.kr
[ ] Lynn 4
Questions 150-152 refer to the following letter.

Dear valued customer

In the past twelve months you ------- a considerable amount of merchandise from us, which pleases us greatly.
150.
(A) Have been purchased
(B) Will purchase
(C) have purchased
(D) are purchasing

Since you have never taken advantage of the 2% discount we offer for ------- payment, we thought that you might
151.
(A) Late
(B) first
(C) Early
(D) before
be unaware of just ------- substantial your savings could be.
152.
(A) Whatever
(B) Which
(C) That
(D) How

By paying us within 10 days of delivery, you can actually save 24% of the face amount of your average monthly
bill over the period of a year. There are, in fact, firms who prefer to borrow funds to take advantage of this
discount.
Of course, you know what is best for your own business, but we want to be sure that you are aware of this
savings factor.

We would like to take this opportunity to thank you for the orders you have given to us over this past year and
the promptness with which you have always paid. It is a pleasure doing business with your firm.

www.Hackers.co.kr
[ ] Lynn 4

101. 102. 103. 104. 105. 106. 107. 108.


A B B C A C C D
109. 110. 111. 112. 113. 114. 115. 116.
C B B C C B D D
117. 118. 119. 120. 121. 122. 123. 124.
C C B D A B C D
125. 126. 127. 128. 129. 130. 131. 132.
D D C A D C B C
133. 134. 135. 136. 137. 138. 139. 140. A
B D C B D B B
141. 142. 143. 144. 145. 146. 147. 148. B
B C A C B B C
149. 150. 151. 152.
C C C D


www.Hackers.co.kr
.

www.Hackers.co.kr

Centres d'intérêt liés