Vous êtes sur la page 1sur 2

DE VERE GRAND HOTEL BRIGHTON

De Vere Grand Hotel Brighton


97-99 Kings Rd,
Brighton & Hove, BN1 2FW
Telephone:+448712452891

We have given your application and the submitted resume a careful consideration, However we
would have contacted you on phone for an interview but considering the number of people we are
to contact and the encumbrances, We decided to interview you via this means, (E-mail).

Grand Hotel Interview form.

1. How would you describe yourself?


Answer:-Honest And Sincere

2. How would you describe your ideal job?


Answer:-As a Mechanical Fitter , All mechanical work Can Be Done Through My Job

3. Why did you choose this career?


Answer:-Iam Interested Work As A Mechanical Fitter I Like This Proffession

4. What motivates you to do a good job?


Answer:-My Father’s Hard Work Motivate Me

5. What goals do you have in your career?


Answer:-My Goal Is To Get A Better Job And Good Life

6. How do you plan to achieve these goals?


Answer:Hard Work,Study And Searching For Good Job

7. What exactly do you look for in a job?


Answer:-For A Better Life

8. What accomplishments have given you the most satisfaction in your life?
Answer:-No

9. What is your greatest strength?


Answer:-My Family

10. How long would you expect to work for us if hired?


Answer:-Life Long
11. What is your greatest weakness?
Answer:-Family

12. How much salary do you expect?


Answer:-Indian Money 40000/-

13. What do you believe is the most difficult part of being a supervisor of people?
Answer:-

14. Can you work well under deadlines or pressure?


Answer:-Yes

15. Tell me about a time when you failed to meet a deadline. What were the repercussions?
Answer:-No Experience

16. Give me an example of any major problem you faced and how you solved it
Answer:-No

17. Have you ever worked with someone that you did not get along with as part of a team? How
did you handle that situation?
Answer:-I Didn’t Face Any Such Sittuvation.But It Will Occur I Will Manage It If I Had

18. How do you feel about the possibility of relocating?


Answer:-Sad And Happy

19. What changes would you make if you came on board?


Answer:-I Increse My Religious Faith

20. Do you have reference list?


Answer:-My Teacher :9947599356

21. Do you have international passport?


Answer:-Yes

22. What post are you applying for?


Answer:-
1st choice:-Maintanance And Technical Engineer(mechanical)
2nd choice:-cleaner

Full Name:-Jince Joseph


Date:-27/5/2017
Sex:-Male
Age:-24
Country/State:-India/Kerala
Phone Number:-7025339358,9497764059
Email:-jincejoseph7025@gmail.com

Good luck in your answers.

Good luck in your answers.


Best Regards
Managing Director
Dr. Pham David