Vous êtes sur la page 1sur 5

OSIAS COLLEGES, INC.

Mc Arthur Highway Cor. F. Tanedo St., San Nicolas, Tarlac City www.osiascollegesinc.com

PRELIM EXAMINATION IN ENGLISH 0

NAME:_______________________ SCORE:__________

COURSE YR SECTION:_________ DATE” ___________

I. Form positive sentences in Simple Present.

1. I / the question / answer


_______________________________________________________

2. you / a box / carry


_______________________________________________________

3. Mary / in a musical / dances


_______________________________________________________

4. I / sad / look
_______________________________________________________

5. I / cats / like
_______________________________________________________

6. Fiona / her grandma / visits


_______________________________________________________

7. we / in the mountains / walk


_______________________________________________________

8. he / to school / go
_______________________________________________________

9. I / magazines / read
_______________________________________________________

10. we / her / an apple / give


_______________________________________________________

11. you / the castle / visit

_______________________________________________________

12. she / on a chair / sits


_______________________________________________________

13. we / her / an apple / give


_______________________________________________________
14. his head / aches
_______________________________________________________

15. they / their mum / thank


_______________________________________________________

16. they / their pens / count


_______________________________________________________

17. my friends / me / help

_______________________________________________________

18. I / more money / need

_______________________________________________________

19. he / his leg / hurts


_______________________________________________________

20. they / in the lake / swim


_______________________________________________________

21. Jeff and Linda / home / cycle


_______________________________________________________

22. Sally / to school / hurry

_______________________________________________________

23. you / your bag / pack

_______________________________________________________

24. she / her best / try


_______________________________________________________

25. you / English / speak


_______________________________________________________

26. they / at the corner / stand


_______________________________________________________

27. Boris / English / learn

_______________________________________________________

28. You / always / flowers / bring

_______________________________________________________

29. Louis / the ball / throw

_______________________________________________________

30. Henry / houses / build

_______________________________________________________
II. Fill in the words in brackets as adjective or adverb.

31. He ____________________ reads a book. (quick)

32. Mandy is a ____________________ girl. (pretty)

33. The class is ____________________ loud today. (terrible)

34. Max is a ____________________ singer. (good)

35. You can ____________________ open this tin. (easy)

36. It's a ____________________ day today. (terrible)

37. She sings the song ____________________. (good)

38. He is a ____________________ driver. (careful)

39. He drives the car ____________________ . (careful)

40. The dog barks ____________________ . (loud)

41. The bus driver was ____________________ injured. (serious)

42. Kevin is ____________________ clever. (extreme)

43. This hamburger tastes ____________________ . (awful)

44. Be ____________________ with this glass of milk. It's hot. (careful)

45. Robin looks ____________________ . What's the matter with him? (sad)

46. Jack is ____________________ upset about losing his keys. (terrible)

47. This steak smells ____________________ . (good)

48. Our basketball team played ____________________ last Friday. (bad)

49. Don't speak so ____________________ . I can't understand you. (fast)

50. Maria ____________________ opened her present. (slow)

III. Read the sentences and fill in the blanks. Write the letter of your choice in the space provided.

51. He wants to get a better ______ and earn more money.

a) employ b) job c) work d) employment

52. Managers set objectives, and decide _______ their organization can achieve them.

a) what b) how c) which d) because

53. Obviously, objectives occasionally_______ be modified or changed.

a) have to b) must to c) shouldn’t d) ought

54. A defect can be caused _______ negligence by one of the members of a team.

a) by b) to c) at d) in

55. I _______ the piano since the age of five.


a) played b) am playing c) play d) have played

56. The unions now represent less _______ 10% of the French work force.

a) of b) in c) than d) then

57. _______ some employers oppose the very existence of unions, many theorists stress the necessity of unions.
a) Because b) Due to c) However d) Although

58. Managers who are ambitious are ____________ -oriented managers.

a) socially b) success c) well d) non

59. Warning! No unauthorised personnel _______ this point.

a) about b) from c) beyond d) on

60. You won’t be allowed into the club _______ you wear a suit and tie.

a) if b) unless c) whether d) apart

61. As long as _______ have needs that need to be represented they’ll need trade unions.

a) employees b) employers c) managers d) partners

62. Market leaders usually want to ________ their market share even further, or at least to protect their current
market share.

a) decrease b) dominate c) increase d) establish

63. We haven’t had ________ news from our agent.

a) some b) any c) no d) none

64. A recent survey identified the UK as _______ place in Europe to buy a car.

a) most expensive b) the more expensive c) more expensive d) the most expensive

65. You _______ fly to Dover – there isn’t an airport.

a) may b) can c) may not d) cannot

-FIN-
KEY ANSWER

II

31. He quickly reads a book.

32. Mandy is a pretty girl.

33. The class is terribly loud today.

34. Max is a good singer.

35. You can easily open this tin.

36. It's a terrible day today.

37. She sings the song well.

38. He is a careful driver.

39. He drives the car carefully.

40. The dog barks loudly.

41. The bus driver was seriously injured.

42. Kevin is extremely clever.

43. This hamburger tastes awful.

44. Be careful with this glass of milk. It's hot.

45. Robin looks sad. What's the matter with him?

46. Jack is terribly upset about losing his keys.

47. This steak smells good.

48. Our basketball team played badly last Friday.

49. Don't speak so fast. I can't understand you.

50. Maria slowly opened her present.

III.

ANSWERS:

51. b 56. C 61. a

52. b 57. D 62. c

53. a 58. B 63. b

54. a 59. C 64. d

55. d 60. B 65. d

Centres d'intérêt liés