Vous êtes sur la page 1sur 1

MANDATORY CONTINUING LEGAL EDUCATION COMPLIANCE PROGRAM

ONE-WEEK COURSE
4/F Penthouse, UP Law Center, Bocobo Hall, Diliman, Quezon City
11 – 14 March 2019

DATE CREDIT LECTURERS


TOPIC/SUBJECT
HRS/TIME
Energy Law 8:00-10:00 am
Atty. Jose Moises F. Salonga
(Substantive / Procedural Law) (2 hrs)
Lawyers and the Use of Social 10:15-12:15 pm
Mon Media (2 hrs) Prof. Ryan P. Oliva
(Legal Ethics)
11 Prosecuting Data Privacy 1:00-3:00 pm
Mar Violations (2 hrs) Atty. Francis Euston R. Acero
(Pre-Trial and Trial Skills)
Techniques of Effective Mediation 3:15-6:15 pm
Prof. Salvador S. Panga Jr.
(A D R) (3 hrs)
Cryptocurrency 8:00-10:00 am
Atty. John Paul V. De Leon
(International Law) (2 hrs)
Commercial Arbitration 10:15-12:15 pm
Tue Prof. Arthur P. Autea
(A D R) (2 hrs)
Law and the Business of Medicine 1:00-3:00 pm
12 Atty. Daniel D. Lising, MD
(Substantive /Procedural Law) (2 hrs)
Mar
Latest BIR Issuances 3:15-6:15 pm
Atty. Nelson M. Aspe
(MCLE Prescribed) (3 hrs)
Registration and Reportorial 8:00-11:00 am
Requirements under the Securities (3 hrs)
Atty. Justina F. Callangan
Regulation Code
Wed (Substantive / Procedural Law)
Ethical Issues in Land Registration 12:00-2:00 pm
RD Sedfrey H. Garcia
13 (Legal Ethics) (2 hrs)
Mar Litigating Land Registration Cases 2:15-4:15 pm
Judge Jose Lorenzo R. dela Rosa
(Pre-Trial and Trial Skills) (2 hrs)
Real Estate Contracts 4:15-6:15 pm
Atty. Apollo M. Escarez
(Legal Writing and Oral Advocacy) (2 hrs)
Philippine Competition Law 8:00-10:00 am
Atty. Arlene M. Maneja
(Substantive / Procedural Law) (2 hrs)
Recent SC Circulars Affecting 10:15-12:15 pm
Thu
Lawyers (2 hrs) SDCA Raul B. Villanueva
(Legal Ethics)
14
Role of the Corporate Secretary 1:00-3:00 pm
Mar Atty. Esmeraldo C. Amistad
(Legal Writing and Oral Advocacy) (2 hrs)
Finance Law 3:15-6:15 pm
Atty. Elson B. Manahan
(MCLE Prescribed) (3 hrs)

Registration:

 P8,400.00 [36 units/package] (inclusive of snacks, lunch and lecture materials) OR


 P3,100.00 per day (inclusive of snacks, lunch and lecture materials)
 P1,200.00 for two-hour session; P1,500 for three-hour session (inclusive of snacks, lunch and
lecture materials)
 As required by the MCLE Office, please provide two (2) copies of 1 x 1 ID photo upon registration.
 Please pay on or before 15 February 2019, or until there are available slots, at the 1/F Cash
Division, UP Law Center, Bocobo Hall, UP Campus, Diliman, Quezon City
 Refund of payment and/or transfer of schedule to another program will not be allowed.
 We will not accept enrollment during the seminar. Schedule and venue are subject to change
without prior notice.

JACA/eic/02.28.19