Vous êtes sur la page 1sur 38

Questions & Answers PDF P-1

Oracle
1Z0-1001 Exam

Oracle Order Management Cloud 2018 Implementation Essentials


Exam

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-2

Product Questions: 81
Version: 6.0

Question: 1

You are implementing the entire suite of Supply Chain Management Cloud for an auto component
manufacturing and distribution company. This company has a manufacturing facility where different auto
electrical components are produced to fulfill the demand that originates from various customers. One of
the components that the company sells to its customers requires specialized operations; therefore, the
company outsources it to an external manufacturer instead of producing it in its own facility.
Which two steps are required to fulfill the demand for this component through outsourced
manufacturing? (Choose two.)

A. Define this component as an Item with the “Contract Manufacturing” field enabled and the "Make or
Buy" attribute set to “Buy.”
B. Define this component as an Item with the “Contract Manufacturing” field enabled and the “Make or
Buy” attribute set to “Make.”
C. Select the Customer Sales Order Fulfillment check box under the Procurement offering.
D. Create a sourcing rule of the Buy type for this component in the selling inventory organization.
E. Model the manufacturer to which the component production is outsourced as a Supplier in the
enterprise.
F. Create a sourcing rule of the Make type for this component in the selling inventory organization.

Answer: BE

Explanation:
https://docs.oracle.com/cloud/r13_update17c/scmcs_gs/FAIMS/FAIMS1823005.htm#FAIMS1922710

Question: 2

Which process requires the Process Supply Chain Orchestration Interface process to be executed
manually so that a supply order gets created?

A. Planned Order Releases


B. Drop Shipment
C. Back-to-Back Procurement
D. Back-to-Back Contract Manufacturing
E. Min-Max planning replenishing a purchase request

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-3

Answer: E

Explanation:
Needs to be run manually for Inventory MINMAX

Question: 3

Identify the task that the seeded Warehouse Operator role can perform.

A. monitor and release sales orders for picking in the warehouse


B. search for a pick slip and confirm it
C. process and confirm outbound shipments
D. generate outbound shipping documentation
E. generate pick slips for picking material for outbound material movement

Answer: B

Explanation:
The warehouse operator does the following work:
Pick loads, including monitoring and performing the picking activity, and create pick slips for outbound
shipments, replenishment, and requisition.
Search for a pick slip and confirm the pick slip in a single action.

Question: 4

How does Order Management interact with multiple fulfillment systems to fulfill sales order lines?

A. It has a web service broker that routes requests from the Fulfillment Task Layer.
B. It has a web service broker that routes requests from the External Interface Layer.
C. The Fulfillment system routing is defined in the orchestration.
D. The sales order lines are converted to Fulfillment Lines and fed to the Fulfillment systems.

Answer: A

Question: 5

You are in the process of setting up a constraint that prohibits update to an extensible flexfield in a
fulfillment line if Ship From Warehouse is X and the fulfillment line is booked. You are able to see the
extensible flexfield on the “Manage Constraint Entities” page but not on the “Manage Processing
Constraints” page.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-4

What could be the reason?

A. The “generate packages” program was not submitted.


B. The “Publish extensible flexfield” process was not run.
C. The extensible flexfield is not enabled.
D. A “Record Set” needs to be created for the extensible flexfield to be visible on the “Manage Processing
Constraints” page.

Answer: D

Explanation:
A record set is a group of records that are bound by common attribute values for the purpose of
constraint evaluation. You can define conditions and specify a record set to be validated for a given
condition as defined by the validation template.

Question: 6

Your company is importing orders from an e-commerce system where a sales order is created for a
laptop. The ship-to-site of the customer determines the type of power cord to be shipped along with the
laptop.
How will you enrich the sales order during import to append the item number corresponding to the
particular model of the power cord?

A. Create an External Interface Routing Rule.


B. Create a Compensation Pattern Rule.
C. Create a Pre Transformation Rule.
D. Create a Post Transformation Rule.
E. Create a Product Transformation Rule.

Answer: E

Question: 7

Your company has a warehouse that is classified as two different zones to enforce allocation and picking
from only one subinventory at a time. The business has a contract with a specific outbound logistics
carrier to deliver all orders for a particular customer zone or postal code.
How do you release orders that are scheduled to be fulfilled from a particular subinventory and
delivered through a specific carrier?

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-5

A. Define pick wave release rules specifying the shipment method and the subinventory on the Demand
Selection Criteria tab.
B. Define a release sequence rule using the attribute as subinventory.
C. Use a picking rule specifying the pickling order for the subinventory.
D. Define pick wave release rules specifying the shipment method and pick from a subinventory under
the Options tab.
E. Define a release sequence rule using the attribute as shipment priority.

Answer: D

Question: 8

Which Oracle Transactional Business Intelligence subject area should you use to build an online custom
port that shows the number of orchestration orders for a selected orchestration process status?

A. Distributed Order Orchestration – Order Lines Real Time


B. Distributed Order Orchestration – Fulfillment Lines Real Time
C. Distributed Order Orchestration – Process Instances Real Time
D. Distributed Order Orchestration – Process Instances

Answer: C

Question: 9

Your company wants to default the preferred fulfillment warehouse and scheduled ship date as order
requested date during order import and skip the scheduling task for a particular order type.
What are the two business rules that must be configured to achieve this requirement? (Choose two.)

A. Define a branching condition rule.


B. Define a lead time expression rule.
C. Define a line selection criteria rule for the scheduling task.
D. Define a compensation pattern rule.
E. Define a pre-transformation defaulting rule.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-6

Answer: CE

Question: 10

Identify the Order Management configuration setup that must be performed by a system administrator
in order to define an external source system connector.

A. The source system needs to be called by using the web service from Cloud Order Management.
B. The source systems link needs to be registered in Manage Web Service.
C. The connector service needs to be registered by using Manage Web Service.
D. The source system needs to be registered in Manage Web Service.

Answer: C

Question: 11

You are using the Check Availability feature to explore alternative ways of promising a batch of five
fulfillment lines in simu-lation mode.
Which three attributes can you change to explore other promising options? (Choose three.)

A. Requested Quantity
B. Requested Ship-from warehouse
C. Requested shipping method
D. Allow substitute items
E. Requested ship date
F. Scheduled ship date

Answer: BCD

The values for the attributes that begin with requested, such as the Requested Item attribute and the
Requested Ship-from Warehouse attribute, are initially determined by what the values are when you
select the line in the Order Orchestration work area. You cannot change the values for many of the
requested attributes, such as the Requested Item attribute, the Requested Quantity attribute, and the
Requested Ship Date attribute. You can change or clear the values for the Requested Ship-from
Warehouse attribute and the Requested Shipping Method attribute. There are also some additional
attributes you can change, such as whether substitutions are allowed, to influence the results when you
explore other promising option.

Question: 12

Your company has a cost of change policy that changes a customer when the order is allocated, with no
changes allowed after the goods are staged.
Which fulfillment status will trigger compensation and impose charges on the customer when the sales
order quantity is changed?

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-7

A. Backordered
B. Ready to Release
C. Released to Warehouse
D. Staged

Answer: B

Explanation:
https://docs.oracle.com/cd/E51367_01/scmop_gs/FAOFO/F1433056AN132D9.htm

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-8

Question: 13

The order manager in your company likes to monitor order delivery commitments in real time for
customers.
Identify the Order Management Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI) dashboard that can be
used to get all possible root causes for orders that are not fulfilled on time.

A. Fulfillment line in Jeopardy


B. Orders on Backorder
C. Orders on Past Due
D. Orders in Jeopardy
E. Orders on Hold

Answer: C

Explanation:
Orders in jeopardy – Details – The Fulfillment Lines in Jeopardy Analysis shows the number of fulfillment
lines that are in jeopardy, using a bar for each jeopardy priority that you have defined. For example, a
range can indicate high, medium, or low jeopardy priorities. You can click a range bar to drill down to the
Manage Fulfillment Lines page, which displays a list of fulfillment lines restricted to the exception type
that corresponds to that range, as indicated by an icon in the Exception Type column.
Orders on Past Due – Details and allows filtering based upon :
◦Year
◦Inventory Organization Name
◦Item Name
◦Business Unit Name
◦Bill-to Customer Name
◦Ship-to Customer Name
So Past due seems to give root cause details while Jeopardy gives ranges

Question: 14

Identify two tasks that are used to set up statuses in the orchestration process configuration in the
Functional Setup Manager. (Choose two.)

A. Manage Orchestration Status Values


B. Manage Task Status Condition
C. Manage Status Values
D. Manage Orchestration Status

Answer: B,D

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-9

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-10

Question: 15

Which change mode takes a snapshot at the stages mentioned below:


When the orchestration process starts
When a change order is received at an orchestration process step

A. Incremental
B. Simple
C. None
D. Advanced

Answer: D

Explanation:
http://www.oracle.com/technetwork/fusion-apps/orderorchestrationguide-e22707-01-1514572.pdf

Question: 16

In which fulfillment process does a specific sales order demand trigger a supply creation, and a firm link
is established between the sales order and the supply?

A. Consignment order
B. Internal Transfer
C. Configure to order
D. Back-to-back
E. Drop Ship

Answer: D

Explanation:
The back-to-back fulfillment process is one in which specific sales order demand triggers supply creation,
and a link is established between the sales order and the supply.

Question: 17

Your company is in the business of selling kitchen appliances.


Which three entities can you include while defining pricing rules that control how Oracle Pricing Cloud
calculates the price for each time? (Choose three.)

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-11

A. Shipping change lists


B. Discount List
C. Pricing Profile
D. Pricing Strategy
E. Cost List

Answer: A,B,E

Question: 18

Your company wants to notify the external system when there is a high possibility that an order is going
to be delayed.
Which four steps are required to invoke the external system connector to notify that an order is going to
be delayed? (Choose four.)

A. Set up the Jeopardy threshold for the orchestration process task.


B. Set up the lead time for the orchestration steps in the orchestration process definition.
C. Register the web service connector.
D. Create a routing rule for the orchestration process task.
E. Enable a business event trigger point for Jeopardy and associate the connector.
F. Set up the Use Defined Lead time in the Available To Promise Rule.

Answer: A,B,D,E

Question: 19

Your company wants to define different status conditions for fulfillment lines that have different
categories assigned to a single orchestration process in Order Management Cloud.
Which two configurations would you perform to meet this requirement? (Choose two.)

A. Define a fulfillment line status rule set for each category.


B. Create a unique step for each category and assign different “next expected task statuses.”
C. Define orchestration process status values for each category.
D. Assign the status catalog to the orchestration process.

Answer: C,D

Explanation:
An orchestration process is a predefined business process that coordinates the orchestration of physical
goods and activities within a single order and automates order orchestration across fulfillment systems.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-12

Question: 20

Which two statements are true about the functional capabilities of Oracle Cloud Configurator? (Choose
two.)

A. For users who do not have access to Oracle Fusion Product Hub, Oracle provides an alternative option
to create models directly in the workspace area.
B. Only the optional structure and attributes of a Product Item are imported from Product Hub to
Configurator and not the mandatory elements because they cannot be configured by an end user.
C. Multiple drafts of the same model can be modified at the same time, but they must be in different
workspaces.
D. The user interface pages are tightly connected to the model. You cannot add, delete, or reorder pages
without affecting the model structure.

Answer: B,C

Explanation:
“Configurator models are imported from items maintained in Oracle Fusion Product Hub (which is
accessed by the Product Information Management work area) that have a Structure Type of Model. Only
the optional structure and attributes of the product item are imported, because the required elements of
the product item cannot be configured by an end user. The option classes and optional standard items
for each model item are also imported.”
“Configurator models are versioned objects. A model can go through multiple drafts before being
released in a series of versions.
There can be multiple drafts of the same model being modified at the same time, but they must be in
different workspaces. A message notifies you if you add a model to a workspace when another draft
exists in another workspace. There can only be a single released version of a model with the same
effective start date.”

Question: 21

Which three mandatory setups must be performed so that a purchase request is created for sales orders
that will be fulfilled by a drop ship supplier? (Choose three.)

A. Specify the preparer name in the Order Management parameters.


B. Select the Customer Sales Order Fulfillment check box under the Procurement offering.
C. Create a business rule in Supply Chain Orchestration.
D. Define a sourcing rule of type Buy with a supplier and supplier site.
E. Select the check box “Use Customer sales order” in the Group Requisitions section in the blanket
purchase agreement.

Answer: A, B, D

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-13

Explanation:
https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/HYPERLINK
"https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-
update17d/faiom/implementing-order-management-cloud.html#FAIOM1860741"r13-
update17d/faiom/implementing-order-management-cloud.html#FAIOM1860741

Question: 22

A tax authority requires that you calculate tax only on the selling price of an item that you are selling,
and not on the shipping charge.
How will you achieve this?

A. by moving the “Compute Tax” step before the “Create Net Price Charge Component” step in the
Pricing algorithm
B. by moving the “Compute Tax” step before the “Create Shipping Charges” step in the Pricing algorithm
C. by creating a sub- algorithm and an expression builder
D. by using nested action and Groovy scripts

Answer: B

Question: 23

A furniture retailer wants its online buyers to first choose their underlying need, which will then direct
them to the related list of accessories and product parts of the configurable furniture product. The
retailer intends to do this by presenting standard questions to the online buyers on their needs, and then
presenting the related list of accessories and parts through dynamic user interfaces.
What step is required to enable this feature?

A. Add a supplemental structure to the root node of the item-based model in the workspace area of the
Configurator.
B. Add a supplemental structure to the option classes of the item-based model in the workspace area of
the Configurator.
C. Add a supplemental structure to the root node of the item-based model in Fusion Product Hub, and
then import it into the Configurator.
D. Add a supplemental structure at the option class level for each model product in Fusion Product Hub,
and then import it into the Configurator.

Answer: A

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-14

Question: 24

Which three attributes in the orchestration process definition utilize Oracle business rules to make
runtime decisions for process behavior? (Choose three.)

A. Cost of Change
B. Exit Criteria
C. Line Selection Criteria
D. Start After conditions
E. Evaluation Sequence

Answer: B, C, D

Explanation:
https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update17d/faiom/setting-up-
orchestration-processes.html#FAIOM211469

Question: 25

A global Power Systems manufacturer sells Uninterrupted Power Supply (UPS) products through its
online portal. To gain competitive advantage, the manufacturer wants to enhance the ability of buyers to
select a desired configuration of the high-end UPS models through guided selling options on its online
selling portal. The company’s product development team has finalized the enhancements, and needs
your help to get them implemented on their online selling portal that is supported by Oracle Cloud
Configurator.
What four actions would you take in Oracle Cloud Configurator to enhance a buyer’s experience?
(Choose four.)

A. You can allow buyers to raise requests if an expected product functionality is not offered.
B. You can create enhancements to the model structure that supplements the imported configurable
structure of a model item.
C. You can create rules that will guide users in creating a valid model.
D. You can create user interfaces that will be dynamically presented to users based on the options
chosen in the Configurator model.
E. You can test the behavior of the configured model anytime when you are editing it.
F. You can enable a checkout option for a model when a valid configuration is finalized.
G. You can display product reviews of customers who have purchased the same configuration earlier.

Answer: B,D,F,G

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-15

Question: 26

Identify two valid use cases where a process assignment rule is defined to assign an orchestration
process. (Choose two.)

A. when you require multiple orchestration processes for one fulfillment line
B. when you require one orchestration process for one fulfillment line
C. when you require one orchestration process for sales order lines
D. when you require one orchestration process for multiple fulfillment lines

Answer: A,D

Question: 27

Your customer wants to prohibit updates to the “Subcontractor License No” field in a fulfillment line after
a fulfillment line is closed. The “Subcontractor License No” field is a context-based extensible flexfield in
the fulfillment line.
Identify the correct sequence of steps for setting up the preceding constraint.

A. Create a constraint entity > Enable the extensible flexfield > Create a validation rule set > Create a
record set > Create a processing constraint.
B. Enable the extensible flexfield > Create a validation rule set > Create a record set > Create the
processing constraint.
C. Enable the extensible flexfield > Create a record set > Create a validation rule set > Create the
processing constraint.
D. Enable the extensible flexfield > Create a validation rule set > Create the processing constraint.
E. Create a constraint entity > Enable the extensible flexfield > Create a record set > Create a validation
rule set > Create a processing constraint.

Answer: D

Explanation:
Extensible flexfields are not available on the Attributes menu of the Record Sets tab.
To constrain the changes that a user can make in an extensible flexfield, do the following work:
1. Enable the extensible flexfield.
2. Create a validation rule set.
3. Create a processing constraint.

Question: 28

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-16

Which statement is true about the definition of source systems in Functional Setup manager?

A. All order capture and fulfillment systems are defined as Spoke systems.
B. The Oracle Fusion order capture and fulfillment system is defined as Fusion.
C. All external order capture systems are defined as Spoke systems and the Fusion fulfillment system is
defined as Fusion.
D. All external order capture systems are defined as Spoke systems and external fulfillment systems are
defined as purchased.

Answer: A

References:
You can specify whether the source system is a spoke system, such as a legacy system, or a purchased
system, such as data from a third party provider. Type can be only ‘Spoke’ or ‘Purchased’. There is no
type called ‘Fusion’.

Question: 29

Which step must be performed before enabling a new inventory organization in SCM cloud for collection
from Manage Upstream and Downstream Source System Task?

A. Add the Organization against the OPS destination system.


B. Add the Organization against the OPS source system manually.
C. Refresh the Organization List against the Oracle Planning and Sourcing (OPS) source system.
D. Create a new source system for each organization.

Answer: C

Explanation:
https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update17d/faivc/implementing-
planning-source-systems-and-profile-options.html#FAIVC134911

Question: 30

Which two activities can you perform by using Global Order Promising’s stand-alone work area? (Choose
two.)

A. You can split quantities against a Sales Order Line to perform what-if simulations and evaluate better
ways of promising an order.
B. You can re-schedule order lines that are already scheduled.
C. You can initiate back-to-back orders to expedite fulfillment of lines with a delayed schedule ship date.
D. You can simulate the Capable-to-Promise option in place of the Available-to-Promise option for
quicker fulfillment.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-17

Answer: A,B

Question: 31

You are implementing Oracle Cloud Pricing for a Fortune 500 hi-tech components distributor who
operates on wafer thin margins.
Identify a pricing rule associated with a pricing strategy that can be used for evaluating the margin.

A. Currency conversion lists


B. Cost Lists
C. Discount Lists
D. Price Lists
E. Shipping charge lists

Answer: B

Explanation:

Question: 32

Identify three ongoing maintenance tasks that a user is required to execute from the Order Management
Work Area after the Order Management Implementation is completed. (Choose three.)

A. Manage Fulfillment Line Exceptions


B. Manage Order in Errors
C. Manage Order Orchestration Messages
D. Manage Source Systems
E. Manage Orchestration Statuses

Answer: A, B, C

Question: 33

The warehouse manager of your company wants manual intervention to handle the allocated materials
and to backorder the sales order lines in case of any physical discrepancies in the stock before pick
confirmation. The warehouse manager wants to enforce manual picking followed by auto ship
confirmation based on the picked quantity without any further manual intervention.
What is the correct shipment configuration to meet this requirement?

A. Disable Auto Confirm Picks, deselect the check box “Create Shipments,” and schedule the Create
Shipment process.
B. Disable Auto Confirm Picks and select the check box “Create Shipments” in Pick Wave Release Rule.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-18

C. Disable Auto Confirm Picks, deselect the check box “Create Shipments,” and schedule the Confirm
shipment process.
D. Disable Auto Confirm Picks, select the check box “Create Shipments,” and schedule the Confirm
Shipment process.

Answer: C

Question: 34

Which three predefined orchestration groups should you use while assigning an orchestration process to
fulfillment lines in process assignment rules? (Choose three.)

A. Standard
B. Model / Kit
C. Order Type
D. Shipment Set
E. Order Attribute

Answer: A,B,D

Question: 35

Your company is a manufacturer and distributor of CTO type of products globally, and uses Global Order
Promising to promise its orders. You recently noticed that the promising results are determining the
expected sources globally but not the least-cost ones. You want to understand the logic used by the GOP
engine to derive the least-cost source.
Identify the four cost elements used by the cloud Global Order Promising engine to achieve the
Profitable-to-Promise objective? (Choose four.)

A. Cost of internal transfers between organizations


B. Storage Cost (when the cost of holding that item in inventory is high)
C. Overhead Cost
D. Resource Consumption Cost (in case the end item is to be manufactured)
E. Component Cost
F. Standard Cost at internal organizations

Answer: A,D,E,F

Explanation:

Question: 36

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-19

You have deployed the Extensible Flexfield (EFF) successfully but it is not visible in the order capture
additional information section.
Identify the two reasons for this behavior. (Choose two.)

A. The EFF definition is not frozen.


B. The EFF segments are not defined correctly.
C. The EFF compilation is not done.
D. The custom extensible flexfields are not published.
E. The EFF context is not associated with the page.

Answer: D,E

Question: 37

Your company is using Order Management Cloud to capture orders, and has integrated with a legacy
inventory application for order fulfillment. A fulfillment request needs to be aggregated and sent to an
external inventory application.
What step would you perform to aggregate the request?

A. Create a new custom task by using the Shipment Task Layer.


B. Create a new custom task by using the Fulfillment Task Layer.
C. Create a new custom task by using the Supply Task Layer.
D. Configure a fulfillment task routing rule with aggregation criteria based on time limit or total number
of lines.

Answer: D

Explanation:
https://docs.oracle.com/cd/E56614_01/scmop_gs/FAOFO/F1171442AN11B74.htm

Question: 38

The customer service representative in your company has received a request from a customer for
appending additional quantity to an original sales order that has already been released to the
warehouse. The sales order quantity revision has resulted in a new shipment line with the statue “Ready
to Release.”
What action would you take to ship the new line by merging it with the original shipment?

A. Run the process Create Shipments with the parameter Append Shipment set to Yes.
B. Perform Pick Release by selecting the Append Shipment check box.
C. Manually append the new line to the shipment.
D. Run the process Create Shipments with the parameter Create Shipment set to Yes.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-20

Answer: C

Question: 39

You want to perform Internal Material Transfer across Business Units and want to capture internal
margin as part of revenue for the selling Business Unit.
Which mandatory task would you perform for this requirement?

A. Configure Oracle Fusion Global Order Promising


B. Manage Consumption Rules
C. Manage Supply Execution Documentation Creation Rules
D. Manage Supply Chain Financial Orchestration Transfer Pricing Rules
E. Manage Supply Order Defaulting and Enrichment Rules

Answer: D

Explanation:
Sourcing tools enable you to manually create internal material transfer requisition lines in Self Service
Procurement and create supply requests from the Manage Item Quantity page. These sourcing tools
provide a default source organization and allow access to source organization rankings and available to
promise quantities. Oracle Fusion Supply Chain Orchestration works with Oracle Fusion Global Order
Promising and Oracle Fusion Inventory Management to identify the source organization rankings based
on pre-established rules

Question: 40

The orchestration process fulfillment task is performed by an external system and you need to register
the connector to integrate the non-Fusion system.
Which two steps would you perform to invoke the external connector service endpoint URL? (Choose
two.)

A. Create a new web service connector to register the endpoint URL.


B. Create a new fulfillment task service to register the endpoint URL.
C. Create a new routing rule for the fulfillment task to call the endpoint URL.
D. Create a new routing rule for the fulfillment task to call the connector.

Answer: A,D

Explanation:
https://docs.oracle.com/cd/E25054_01/fusionapps.1111/e20386/F476421AN2E51E.htm

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-21

Question: 41

Which action must be performed on the orchestration process user interface to activate an orchestration
process after the order orchestration configurations are completed?

A. Download the generated orchestration process.


B. Validate the orchestration process.
C. Release the orchestration process.
D. Release and deploy the orchestration process.

Answer: D

Explanation:
https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-maHYPERLINK
"https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update17d/faiom/setting-up-
orchestration-processes.html#FAIOM1702198"nagement/r13-update17d/faiom/setting-up-
orchestration-processes.html#FAIOM1702198

Question: 42

What is the configuration required to automatically calculate the Jeopardy Score and priority when an
orchestration process is planned or re-planned?

A. Schedule the process refresh and start the order promising server.
B. Check the change mode parameter to Advanced on the orchestration process.
C. Schedule the process plan orchestration processes.
D. Check the Replan Instantly parameter in the orchestration process.

Answer: D

Explanation:
You can enable the Replan Instantly feature when you define an orchestration process. It replans the
orchestration process immediately after this process completes the orchestration process step, and then
displays the revised order data according to the replanning work that it does. It is recommended that you
use Replan Instantly only for high priority sales orders, or with sales orders that include a jeopardy
threshold of less than one day. For performance reasons, it is recommended that you do not use it with
an orchestration process step that is long or complex. If Replan Instantly does not contain a check mark,
then Order Management updates the planning data only during the scheduled replanning.
https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update17d/faiom/setting-up-

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-22

orchestration-HYPERLINK "https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-
update17d/faiom/setting-up-orchestration-
processes.html#FAIOM211469"processes.html#FAIOM211469

Question: 43

Which process requires the Release Planning recommendation process to be executed manually so that
a supply order gets created?

A. Manual orders using File Based Data Load


B. Min-Max planning replenishing a transfer order
C. Back-to-Back Order
D. Drop Ship Order
E. Min-Max planning replenishing a purchase request

Answer: C

Explanation: http://docs.oracle.com/cloud/latest/scmcs_gs/FASCP/FASCP2577133.htm#FASCP2577137

Question: 44

In a Cloud Order Management implementation, a customer has order capture and fulfillment systems
located across the globe. The customer would like to ensure that the time zone is reflected in each
transaction based on the location of the entity.
What step is required in order to achieve this business requirement?

A. Select the time zone when importing a transaction to the Order Management System.
B. Select the time zone in user preferences when entering a transaction.
C. Select the time zone by using the profile option in the Functional Setup Manager,
D. Select the time zone during the configuration of the Source system.

Answer: B

References: https://docs.oracle.com/cloud/farel8/common/OAIMP/F1114493AN29A3B.htm

Question: 45

Your company has a single global installation that contains Oracle Cloud Product Management, Oracle
Cloud Trading Community Model, and Cloud Order Management. It has all the execution systems
implemented in tandem with Global Order Promising. The Master data elements have also been
migrated to their respective areas. The next step is to run the date collection program to load the
planning data repository.
Which five data elements will the collection program load into the planning data repository? (Choose
five.)

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-23

A. Currencies
B. Shipping methods
C. Suppliers
D. Customers
E. Items
F. Cross-referenced data
G. Calendars

Answer: C,D,E,F,G

Question: 46

Your company is implementing Order Management Cloud to manage the sales orders but fulfillment
happens through third party logistics (3PL).
What process should be executed to communicate to the 3PL system that the sales orders are ready to
pick release and ship?

A. Manage Shipments Interface


B. Create Shipments
C. Confirm Shipments
D. Generate Shipments Request
E. Send Shipments Advice

Answer: D

References: http://docs.oracle.com/cloud/latest/scmcs_gs/FAIMS/FAIMS1796462.htm#FAIMS2605728

Question: 47

Your company wants to revise an existing sales order in Order Management Cloud to compensate the
downstream legacy fulfillment system that does not allow any update to the already interfaced
fulfillment lines.
What type of compensation pattern rule would you need to define for the orchestration process
fulfillment step?

A. Define one rule of type CREATE.


B. Define one rule of type UPDATE.
C. Define two rules: one of type CANCEL and another of type CREATE.
D. Define one rule of type CANCEL_CREATE.

Answer: C

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-24

Explanation:
A rule that you can set on an orchestration process step that specifies the adjustments to make when an
order changes.
Undo, Redo, Update, Cancel, and None are each an example of a compensation pattern. For example,
assume the
compensation pattern for a Create Shipment step is Redo, and that this step calls the Cancel service and
the Create service.
If Order Management receives a change order that includes a new warehouse for this step, then it runs
the Cancel service
and the Create service again.

Question: 48

Your customer is in the business of selling laptops.


Which three seeded pricing attributes are available when you set up Customer Pricing Profiles for your
customer? (Choose three.)

A. Customer rating
B. Cost-to-serve
C. Customer value
D. Days Sales Outstanding
E. Customer credit limit

Answer: A,B,C

Question: 49

Which three statements are true about Discount Lists? (Choose three.)

A. Users can define discounts for configurable models on Discount Lists.


B. Discount rules can be defined at multiple levels: the root item, the components, or the entire
configuration.
C. Discount rules can be defined at the root level only.
D. Tier and attribute-based adjustments are supported only at the root item level.
E. Tier and attribute-based adjustments are supported at multiple levels: the root item, the components,
or the entire configuration.

Answer: A,B,D

Explanation:
References: http://download.oracle.com/ocomdocs/global/fusion_r11/scm/Pricing_Administration/
Pricing_Administration.doc

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-25

Question: 50

Your company has two business units: BU1 and BU2. Each has a warehouse associated with it: W1 and
W2, respectively. W1 has transferred the required material to W2 along with an intercompany invoice.
On receiving the material, W2 finds that the material has a defect, and decides to scrap it in its
warehouse, which is more cost-effective than sending it back to W1. But BU2 wants a credit from BU1
against the invoice amount that is already paid to BU1 because the material was defective and not
consumed.
What action would you need to take to address this business requirement?

A. Deselect the check box “Physical Material Return Required” in the Create Financial Orchestration Flow
user interface under Financial Orchestration.
B. Perform Accounting only Return against the transfer order by using the Manage Returns user
interface.
C. Perform a spreadsheet upload of the transfer order of type Accounting only Return from W2 to W1.
D. Create an accounting rule in the Create Documentation and Accounting Rule user interface under
Financial Orchestration.

Answer: B

Explanation:
Physical Material Return Required is available in manage returns and used for accounting only

Question: 51

Your company, which is a global major in farming equipment, has products ranging from make-to-stock
fast moving items, assembled-on-demand items, and complex configurable items with manufacturing
plants and distribution centers spread across the US, Europe, and Chin
a. The company is deploying Oracle Cloud Order Management, and wants to evaluate the different
promising modes that are possible through cloud Global Order Promising for its products.
Which three promising modes are possible through GOP for the company’s products? (Choose three.)
A. lead times
B. infinite availability
C. global availability
D. zone-based availability
E. supply chain availability

Answer: A,B,E

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-26

Explanation:
https://docs.oracle.com/en/clouHYPERLINK "https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-
management/r13-update17d/fascp/manage-order-promising-rules.html#FASCP1127104"d/saas/supply-
chain-management/r13-update17d/fascp/manage-order-promising-rules.html#FASCP1127104
ATP Rule Promising Modes: Explained
The promising mode of an available-to-promise (ATP) rule determines which set of attributes the order
promising logic evaluates when determining ATP results. When creating an ATP rule on the Manage ATP
Rules page, the first thing that you must specify is which of the three promising modes is applicable to
the ATP rule.
These are the three promising modes:
Supply chain availability search
Lead time based
Infinite availability based

Question: 52

Which four order entities are global entities for which only one record for each instance of the entity is
stored in the order orchestration and planning data repository? (Choose four.)

A. Payment terms
B. Unit of Measure
C. Currency
D. Warehouse
E. Freight carriers

Answer: A,B,C,E

Explanation:
https://docs.oracle.com/cd/E25054_01/fusiHYPERLINK
"https://docs.oracle.com/cd/E25054_01/fusionapps.1111/e20386/F499608AN2AEC9.htm"onapps.1111/
e20386/F499608AN2AEC9.htm
The following entities are the global entities:
Order orchestration reference objects
Units of measure (UOM) and UOM conversions
Demand classes
Currency and currency conversion classes
Shipping methods

Question: 53

Which three statements are true about the Extensible Flexfields setup for order capture integration?
(Choose three.)

A. The Extensible Flexfield implementation requires customers to manually map incoming Extensible
Flexfield data to all Order Management entities.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-27

B. If the extensible attributes need to be passed to or received from downstream applications, the values
must be passed in the payload structure.
C. If the attribute information will be provided during the import process, the values should be provided
in the import web service payload structure.
D. The XLST “Copy-of” feature dynamically maps the input Extensible Flexfield to the Order Management
entities and the Extensible Flexfield Order Management entity to the SDO/custom node for all Task
Layers.
E. The XLST “Copy-of” feature dynamically maps the input Extensible Flexfield to the Order Management
entities and the Extensible Flexfield Order Management entity to the SDO/custom node only for the
Decomposition (Sales Order Integration), Template Task Layer, and Fulfillment Task Layer.

Answer: BCE

Question: 54

A revision was made to an existing sales order in Order Management Cloud. But it did not trigger a
change order.
Identify the attribute that was modified during the revision of the sales order.

A. Requested Ship Date


B. Customer PO
C. Unit Selling Price
D. Ordered UOM
E. Ordered Quantity

Answer: B

Question: 55

You are revising a sales order by manually scheduling the following fulfillment line and splitting it.
Which three order attributes can be updated for the split line? (Choose three.)

A. Fulfillment Line shipment method


B. Fulfillment Line warehouse
C. Fulfillment Line scheduled ship date
D. Fulfillment Line unit selling price
E. Fulfillment Line quantity

Answer: A,B,E

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-28

Question: 56

Your company wants a category of goods to be globally sourced for certain regions in Europe. After
setting up the sourcing rules, you attempt to assign them by using the Category and Region option, but
the category is not on the list of values.
What is the problem?

A. The Default Sourcing Assignment Set proflle option is not set.


B. The category set that is associated with the Sourcing Rule Category Set profile option is controlled at
the organization level.
C. The Default Sourcing Assignment Set profile option is set to a category set for the Item category set
structure.
D. A category set has not been selected under the Sourcing Rule Category Set profile option.

Answer: D

Question: 57

Identify the transformation type in which a transactional item attribute is used for transforming a
product. The transformation may be added to the existing product or replace the product on the sales
order for a CTO item.

A. Attribute to Product
B. Product to Product
C. Context to Product
D. Attribute to Attribute

Answer: A

Explanation:
An attribute-to-product transformation uses transactional attributes to transform an attribute to an item
number. It can add the transformation to an existing item or replace the item that the source order
references. Assume your company receives orders for an MP3 player that includes a Color attribute and a
Size attribute, and that you must use a combination of these attributes to reference an item number. In
the following example, a transformation rule transforms the Color and Size attributes of the Mini Plus
item to the VIS481 item. Order Management displays VIS481 on the order line.

Question: 58

A manufacturer who ships perfumes across countries requires a cost breakdown associated with multiple
shipping methods (air, land, and sea).

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-29

Which four charges would you need to use in the ocean freight shipping rules? (Choose four.)

A. Insurance
B. Recurring
C. Handling
D. Freight
E. Duty
F. GSA

Answer: A,C,D,E

Question: 59

What flow is depicted in the diagram below?

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-30

A. Drop Ship
B. Back-to-back
C. Configure to order
D. Consignment order
E. Internal Transfer

Answer: A

Question: 60

Which two attributes can you use to group shipment lines into a single shipment? (Choose two.)

A. Carrier
B. FOB
C. Item
D. Sales Order
E. Ship-to location

Answer: B,E

Explanation:
A shipment comprises a set of shipment lines, grouped by certain common shipping attributes, that are
scheduled to be shipped to a customer's ship-to location on a specific date and time. You can include
items from different sales orders in a shipment. You can either manually or automatically group
shipment lines to create a shipment. The shipment lines are grouped by the mandatory default criteria:
ship-from location and ship-to location. However, you may also include additional grouping criteria, such
as customer, freight terms, FOB (Free on board), and shipping method.

Question: 61

Which two statements describe Net Change Collection? (Choose two.)

A. Data for the selected entities is replaced in the planning data repository.
B. It completely refreshes the planning data repository.
C. Data for the selected entities is deleted from the planning data repository.
D. It collects only changed data to the planning data repository.
E. It collects data only incrementally to the planning data repository.

Answer: B,E

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-31

Question: 62

Your customer uses an external order capture system and wants to perform certain actions without
routing them through Order Management. Which three services are available for the external system to
call from Global Order Promising using public web services? (Choose three.)

A. Return Order Lines


B. Ship Order Lines
C. Cancel Scheduling
D. Schedule Order Lines
E. Check Availability

Answer: C,D,E

Question: 63

Your customer is concerned about not having access to schedule orders and check availability when the
Global Order Promising server is down. Which two statements are true? (Choose two.)

A. Affected orders can be rescheduled based on supply chain availability search after server recovery.
B. Global Order Promising continues promising orders based on supply chain availability search until the
server or backup server can be restarted.
C. Global Order Promising cannot continue promising orders, but the server or backup server is usually
restarted quickly.
D. Affected orders cannot be rescheduled based on supply chain availability search after server recovery.
E. Global Order Promising continues promising orders based on lead-time availability until the server or
backup server can be restarted.

Answer: A,B

Question: 64

Your customer would like automatic e-mail notifications to be sent for specific business events. On the
Manage Business Event Trigger Points page, which business event trigger points can be used to enable e-
mail notifications?

A. Order header status update and order attribute update


B. Order header status update and hold
C. Order attribute update and hold
D. Change order compensation complete and hold
E. Hold and split

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-32

Answer: D

Question: 65

You are using collaboration messaging to send an advanced shipment notice to a trading partner. You see
an error with the status "B2B Error." What does this status indicate?

A. It indicates that collaboration messaging is not supported in Order Management.


B. It indicates that the message has not been delivered because of a validation error in Collaboration
Messaging Framework.
C. It indicates that the SOA suite could not deliver the message because of a configuration or processing
error.
D. It indicates that the message has not been processed because an administrator has put it on hold.
E. It indicates that the message has not been delivered because of a configuration or processing error in
Collaboration Messaging Framework.

Answer: E

Question: 66

What are the three future types of supply planned orders that GOP can consider? (Choose three.)

A. Transfer Planned Orders


B. Buy Planned Orders
C. Scrap Planned Orders
D. Rework Planned Orders
E. Make Planned Order

Answer: A,B,E

Explanation:
Future supply can include the supply that results from planned orders of three types: make, buy, or
transfer.

Question: 67

You are creating a sales order and would like to see the sales order as a document. From the actions drop
down menu what should you select?

A. Create Document.
B. Order documents are not supported.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-33

C. Create PDF (Portable Document Format).


D. Edit Additional Information.
E. Manage Attachments.

Answer: A

Question: 68

Your customer has requested that sales order details are sent to his e-mail address. How will Order
Management Cloud format the order details in the e-mail?

A. Order Management will include the order details in an attached Word document.
B. Order Management will include the order details in an attached PDF (Portable Document Format).
C. You cannot send order details through an e-mail.
D. Order Management will include a link to a webpage with order details in the body of the e-mail.
E. Order Management will include the order details in the body of the e-mail.

Answer: B

Question: 69

Which three statements are true about the Visual Information Builder interface? (Choose three.)

A. Post-transformation rules and external integration routing rules can be created by using the Visual
Information Builder interface.
B. The Visual Information Builder interface is a simplified drag-and-drop rule editor.
C. In the Visual Information Builder interface, you create external interface routing rules by using the
Manage External Integration Routing Rules page.
D. Pre-transformation rules and external integration routing rules can be created by using the Visual
Information Builder interface.
E. In the Visual Information Builder interface, you create external interface routing rules by using the
"Manage External Integration Routing Rules for Sales Orders" page.
F. The Visual Information Builder interface is the same as the editor for Oracle Business Rules.

Answer: B,C,D

Question: 70

How can split fulfillment lines in Order Management be managed independently?

A. Split fulfillment lines can be managed independently because they are often being shipped from
different warehouses.
B. Split fulfillment lines can be managed with an orchestration process instance that has been created for

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-34

them.
C. Split fulfillment lines cannot be managed independently.
D. Split fulfillment lines can be managed independently because they have different attributes.

Answer: B

Question: 71

Your customer wants to use Oracle Integration Cloud Service with Order Management to communicate
business events. Select the option that shows the correct order in which the steps should be executed.

A. Manage business event trigger points, create an integration, create a connection, and track business
events.
B. Track business events, manage business event trigger points, and create an integration.
C. Manage business event trigger points, create a connection, create an integration, and track business
events.
D. You cannot use Oracle Integration Cloud service with Order Management to communicate business
events.
E. Create an integration, create a connection, and track business events.

Answer: C

Question: 72

A company manufactures and ships industrial water filters from its only factory unit in Indi
a. Which four types of lead time can the company use to create promising rules in lead-time promising
mode? (Choose four.)
A. total lead time
B. processing lead time
C. supplier lead time
D. transit lead time
E. cumulative total lead time
F. cumulative manufacturing lead time
G. user-defined lead time

Answer: A,E,F,G

Question: 73

Which three statements are false in regard to integrating public Global Order Promising web services
with external order capture and management systems? (Choose three.)

A. You can collect Sales Orders that are scheduled in external order management systems into Global

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-35

Order Promising.
B. No steps are required to enable calling Global Order Promising by using public web services.
C. The services cannot be used to inquire about the availability of supply for a potential order before the
order is created in Oracle Order Management.
D. Several steps are required to enable calling Global Order Promising by using public web services.
E. You cannot collect Sales Orders that are scheduled in external order management systems into Global
Order Promising.

Answer: A,C,D

Question: 74

Which four options apply to the "Lead Time" mode? (Choose four.)

A. Lead time can be specified in multiple ways.


B. The item is promised on the requested date irrespective of availability.
C. Calendars and transit time constraints are respected.
D. No supply availability search is performed.
E. The order promising engine does not generate any pegging.

Answer: A,C,D,E

Question: 75

In the Cloud Order Management system, identify the function performed by the External Interface Layer.

A. It manages the communication between Order Management and external or internal fulfillment
systems.
B. It sends information to downstream fulfillment systems, and interprets responses and updates from
those systems.
C. It receives information from upstream order capture systems, sends information to downstream
fulfillment systems, and interprets responses and updates from those systems.
D. It imports orders and processes them to fulfillment lines before assigning them to fulfillment systems.

Answer: B

Question: 76

You are importing sales order data from a source system. You want to delete the imported sales orders
from interface tables to save storage space. How would you do this?

A. Delete the orders from Oracle Content Server.


B. Run the ESS job "Delete Orders from Interface Tables."

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-36

C. You must request the system administrator to delete orders from interface tables.
D. Delete the orders from the Order Management work area.
E. You cannot delete orders from interface tables.
F. Run the ESS job Purge Interface Tables.

Answer: D

Question: 77

Your customer requires order revisions from an external system. The customer is concerned that all order
lines will have to be sent again in the revised order even though the customer typically changes only one
or two lines. Which three statements are true? (Choose three.)

A. Order lines can be canceled by sending a cancellation request.


B. A revised order can contain just the updated order line.
C. All order lines will have to be sent again in the revised order.
D. Missing order lines are assumed to be canceled.
E. Missing order lines are not assumed to be canceled.

Answer: A,B,D

Question: 78

Identify the sequence of Oracle Management Cloud components involved while processing a sales order.

A. Order Entry, Orchestration, Task Layer Services, External Interface Layer


B. External Source Systems, Internal Systems, Orchestration, Task Layer Services, External Interface Layer
C. External Source Systems, Order Entry, Orchestration, Task Layer Services, External Interface Layer
D. External Source Systems, Order Entry, Orchestration, External Interface Layer, Task Layer Services

Answer: A

Question: 79

Your customer is using Oracle Social Network for Order Management. They claim a conversation is being
created for every order in the system, and that this is not required for automated order fulfillment.
What can be changed so that Oracle Social Network only creates conversations for sales orders that need
them?

A. When enabling the Sales Order object for Oracle Social Network use the manual mode.
B. Disable the Sales Order object for Oracle Social Network.
C. Turn off all conversations in Oracle Social Network.
D. Remove access from users for certain orders that do not require conversations.

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-37

E. When enabling the Sales Order object for Oracle Social Network, use the automatic mode.

Answer: A

Explanation:
Create social conversations only for conversations that the Order Entry Specialist manually initiates for
each sales order. It is strongly recommended that you choose Manual.

Question: 80

Available to promise rules are ______.

A.Seeded using APICS conventions


B. User defined in order management module
C. User defined using a matrix of selectable criteria
D.User defined in the global order promising module
E. System assigned base upon the item type, cumulative lead time and un consumed forecast

Answer: C

Question: 81

Select the two principle elements of the pack functionality in shipping execution. (Choose two)

A.Trip
B. Delivery
C. Trip stop
D.Delivery line
E. License plate number

Answer: D, E

https://www.dumpsacademy.com
Questions & Answers PDF P-38

Thank You for Purchasing 1Z0-1001 PDF

Test Your Preparation with


Practice Exam Software
Use Coupon “20OFF” for extra 20% discount on purchase of Practice
Test Software. Practice Exam Software helps you validate your
preparation in simulated exam environment.

Download Free Practice Test Demo from Here:

https://www.dumpsacademy.com/1Z0-1001.html

https://www.dumpsacademy.com