Vous êtes sur la page 1sur 11

Exam Title

: BEA 0B0-109 : WebLogic Server 9

Version: R6.1

www.Prepking.com

Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully


Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com

1. A system exception is one that indicates that the business method of an EJB was prevented from successfully executing because of some system-level error. Which of these statements is true about a system exception? A.It is a subclass of RemoteException or RuntimeException B.It is propagated to clients as a RemoteException C.It is caught and logged by the container D.All of the above Answer: D

2. What is the command to create a new web application archive (.war) file? A.jar -Mvf someArchive.war * B.jar -tvf someArchive.war * C.jar -vf someArchive.war * D.jar -cvf someArchive.war * Answer: D

3. If cookies are disabled on the client browser, which of these methods on the HttpServletResponse object can help in rewriting the URL with a session ID? A.session.encodeURL() B.session.writeURL() C.session.encodeSessionIDinURL() D.session.encodeSessionID() Answer: A

4. Consider the following code snippet. Context ctx = new InitialContext(); DataSource ds = (DataSource)ctx.lookup("SomeDatasource"); Which of these statements gets a JDBC connection successfully? A.Connection con = ds.createConnection(); B.Connection con = ds.getConnection(); C.Connection con = ds.retrieveConnection();
www.Prepking.com

D.Connection con = ctx.getConnection(); Answer: B 5. Entity bean activation involves A.EJB Container providing a primary key identity to a pooled EJB B.EJB Container moves an EJB from secondary storage to main memory C.EJB Container creates a new EJB instance and adds to the active pool D.None of the above Answer: A

6. Which of these <trans-attribute> tags forces the EJB to be executed within a transaction started either by the client or container? A.Supports B.Required C.RequiresNew D.Mandatory Answer: B

7. Which of these statements is not true about Design Patterns? A.They are a non-repeatable process or design addressing a specific issue or a problem in the development of a system. B.They are predictable in their function and are consistent in their pros and cons. C.They are concepts that allow for a common method to quickly and effectively communicate complex ideology to others. D.They allow for the accelerated education of the concept for those new to it. Answer: A

8. Applications deployed with J2EE technologies are: i. Deployable in any compliant application server ii. Adherent to specification guidelines iii. Written in Java
www.Prepking.com

A.ii, iii B.i, ii, iii C.iii, i D.i, ii Answer: B

9. When a reliable web service method is invoked asynchronously, which of these scenarios will happen? A.The results will be sent back in the same reliable sequence as the method invocation B.The results will be sent back in another reliable sequence C.The results will not be sent in a reliable sequence D.None of the above Answer: B

10. A reliable WebLogic web service provides which of the following delivery assurances? A.AtLeastOnce B.ExactlyOnce C.MostlyOnce D.AtMostOnce Answer: AB

11. What is the JNDI name of the default queue used for configuring web service reliable messaging in WebLogic server? A.weblogic.wsee.DefaultQueue B.weblogic.DefaultQueue C.weblogic.wsee D.wsee.DefaultQueue Answer: A

12. What does a web service generate if an error occurs during the processing of a request? A.A Java Exception
www.Prepking.com

B.java.io.Exception C.A SOAP Fault D.None of the above Answer: C 13. Which of these are valid descriptive sub-elements of a SOAP fault? A.faultInteger B.faultcode C.faultstring D.faultactor Answer: BCD

14. When a Web service throws an exception, how does a client that makes use of a JAX-RPC stub receive it? A.As a RemoteException B.As a SOAPFaultException C.As a NullPointerException D.As a WebServiceException Answer: A

15. A container or application server can optimize performance by pooling EJBs that are considered to be identical. Which or these parameters can be used to control the size of this EJB pool? A.<max-beans-in-free-pool> B.<max-beans-in-pool> C.<beans-in-free-pool> D.<max-beans-in-initial-pool> Answer: A

16. Transaction configuration can have a big impact on the performance of EJBs. Which of these statements is true? i. Too many fine-grain transactions generate excessive traffic to transaction and resource managers ii. Too
www.Prepking.com

many coarse-grain transactions may block other clients accessing the same resources A.i B.ii C.i, ii D.None of the above Answer: C 17. Which of these is the least performing EJB concurrency strategies? A.Database B.Exclusive C.ReadOnly D.Optimistic Answer: B

18. Which of these strategies can improve performance of a Container Managed Entity EJB? A.Avoiding Compound Keys B.Field Groups C.Choosing a proper concurrency strategy D.All of the above Answer: D

19. Which of the following statements are true about JMX? A.It defines an infrastructure to manage a driver from native programs B.It decouples the managed device from the management tools C.MBeans are the building blocks of JMX D.All of the above Answer: BC

20. Which of these session parameters would impact the performance of a Web Application? i. InvalidationIntervalSecs ii. TimeoutSecs
www.Prepking.com

iii. CacheSize A.i B.ii, iii C.i, ii, iii D.i, ii Answer: C

21. Applications Exceptions aid in notifying an EJB client about a business logic error. Which of these statements about Application Exceptions in true? i. Is a subclass of java.lang.Exception ii. Is not a subclass of java.rmi.RemoteException iii. Is not a subclass of java.lang.RuntimeException A.i, ii B.ii, iii C.i, ii, iii D.i, iii Answer: C

22. Consider the following Remote Interface code. public void withdraw(int amount) throws RemoteException, NotEnoughFundsException; Which of the following statements best suits the corresponding Bean implementation? A.public void withdraw(int amount) throws NotEnoughFundsException { if(balance - amount < 0) throw new NotEnoughFundsException("Insufficient Funds"); else balance -= amount; } B.public void withdraw(int amount) { if(balance - amount < 0) throw new NotEnoughFundsException("Insufficient Funds");
www.Prepking.com

else balance -= amount; } C.public void withdraw(int amount) throws RemoteException { if(balance - amount < 0) throw new NotEnoughFundsException("Insufficient Funds"); else balance -= amount; } D.public void withdraw(int amount) throws Exception { if(balance - amount < 0) throw new NotEnoughFundsException("Insufficient Funds"); else balance -= amount; } Answer: A

23. Which of these JSP directives is used to call another JSP when an exception occurs? A.<%@ page error="myErrorPage.jsp" %> B.<%@ page page="myErrorPage.jsp" %> C.<%@ page errorPage="myErrorPage.jsp" %> D.<%@ page exceptionPage="myErrorPage.jsp" %> Answer: C

24. You can specify pages to gracefully handle HTTP errors or Java Exceptions by using which of the following web.xml elements? A.<error-page> B.<exception-page> C.<error> D.<exception>
www.Prepking.com

Answer: A

25. Which one of these can be used to extend the Eclipse platform? A.Extension Development Kit B.Extension Development Tools C.Plug-in Development Environment D.Java Development Kit Answer: C

26. The Eclipse desktop development environment is called A.Workshop B.Workbench C.Workspace D.Workarea Answer: B

27. Which one of these statements about the Eclipse IDE is incorrect? A.A Workbench window contains one or more perspectives. B.Perspectives consist of an editor area and one or more views. C.Editor area tabs indicate the names of resources that are currently open for editing. An Asterisk(*) indicates that the resource is saved. D.Views provide alternative presentations and ways to navigate information in a workbench. Answer: C

28. Which of these parameters can be specified while creating a new Dynamic Web Project? i. Context Root ii. Source Folder iii. Web Content Folder A.i B.i, ii, iii
www.Prepking.com

100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/0B0-109.htm